2777
2789
عنوان

عکس لباسی که واسه عروسی خواهرم پوشیده بودم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 54 پست

مبارک باشه و خوشبخت بشن. 

اصولش اینه که نصف قیمت بذاری چون دست دو محسوب میشه 

ولی خب یه بار پوشیدی و تقریبا نو هست 

یکم بیشتر از نصف بذار ببین مشتری داره یا نه 

اگه نداشت بعد کمتر بده بره 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه.واسش توضیح دادم.انشاالله که استارتر عزیز به دل نگیره 🌹

اگه قضاوت زود نکنی لازم به توضیح دادن الکی نیست 

نباید می‌گشتم تو گالریم؟

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
مبارک باشه و خوشبخت بشن.  اصولش اینه که نصف قیمت بذاری چون دست دو محسوب میشه  ولی خب یه ...

نمی‌دونم مشتری داره یا ن هنوز که نداشتم 

اگه قضاوت زود نکنی لازم به توضیح دادن الکی نیست  نباید می‌گشتم تو گالریم؟

عزیزم قضاوتی نبود .صرف شوخی بود تا زمان بگذره برامون که منتظر شما بودیم .شما انگار خیلی جدی گرفتی و هرچی هم داریم توضیح میدیم باز دنبال تنش هستی .لطفا دیگه ریپلای نکن.موفق و سلامت باشید.🌹

عزیزم قضاوتی نبود .صرف شوخی بود تا زمان بگذره برامون که منتظر شما بودیم .شما انگار خیلی جدی گرفتی و ...

باشه تو هم بگرد دور تا دور ایران رو تا حلالیت بگیری از من ...مثل اینکه با روزقیامت و حق الماس آشنایی نداری دوست عزیز 

من از شوخی و قضاوت شما راضی نیستم دیدار رو پل صراط 🤞

باشه تو هم بگرد دور تا دور ایران رو تا حلالیت بگیری از من ...مثل اینکه با روزقیامت و حق الماس آشنایی ...

عزیزم 

معمولا تو این تاپیک ها بچه ها شوخی میکنن دیگه 

انقدر زندگی رو سخت نگیر 

این طوری اول از همه به خودت آسیب میزنی. 

انرژیش به خودت برمیگرده. 

زندگانی سخت گیرد بر مردمان سخت گیر 

باشه تو هم بگرد دور تا دور ایران رو تا حلالیت بگیری از من ...مثل اینکه با روزقیامت و حق الماس آشنایی ...

در ضمن بابت تهمتی که بهم زدی از حقم‌نمیگذرم و امیدوارم تو همین دنیا جوابش رو بدی نه اینکه سر پل صراط مثل ادمای بی گذشت خفتت کنم

به جای پل صراط سعی کن یکم رو ادب و انسانیتت کار کنی .بای

اینم اضافه کن روش یه قضاوت دیگه ...تو مگه منو میشناسی که فک می‌کنی بی ادبم؟اصلا کجای جملم بی ادب بودنم رو نشون داد ؟این که گفتم از شوخی و قضاوتت رضایت ندارم و واگذاری میکنم به خدا این بی ادبیه؟

این رو بدون من آهم انقد زمین گیره انقد دلم صافه که اگه دلم بشکنه همش بد میاری انقد حس بد میاد سراغت که بگردی و حلالیت بگیری من یه حس ششمی هستم که اگه روت تمرکز کنم می‌دونم لباست چه رنگیه ...

عزیزم  معمولا تو این تاپیک ها بچه ها شوخی میکنن دیگه  انقدر زندگی رو سخت نگیر  این ...

هز چی هم دارم قربون صدقه اش میرم که بابا فقط برای گذشت زمان بود تا شما بیای اصرار داره که جور دیگه فکر وبرداشت کته .هی دارم باهاش ملایم حرف میزنم‌میگم عزیزم .گل میفرستم اصلا انگار نه انگار .حالا من اصلا خالاقم‌نیست شوخی کنم ها .این یه بار هم‌گفتم ببین چی گیرم اومده .شانس من هست والا.نه‌میبخشمش نه حلالش میکنم

در ضمن بابت تهمتی که بهم زدی از حقم‌نمیگذرم و امیدوارم تو همین دنیا جوابش رو بدی نه اینکه سر پل صراط ...

تهمت؟

اینم اضافه کن روش یه قضاوت دیگه ...تو مگه منو میشناسی که فک می‌کنی بی ادبم؟اصلا کجای جملم بی ادب بود ...

خب پس این شد باعث خیر که با هم آشنا بشیم.خوشحالم از آشناییت .به دل نگیر عزبزم .واقعا حس ششمی هستی چطور حس نمیکنی که هیچ نیت بدی تو حرفموننبود

هز چی هم دارم قربون صدقه اش میرم که بابا فقط برای گذشت زمان بود تا شما بیای اصرار داره که جور دیگه ف ...

عزیزم اشکالی نداره 

لطفا شما بزرگواری کن و تاپیک رو ترک کن🌻🌱

عزیزم  معمولا تو این تاپیک ها بچه ها شوخی میکنن دیگه  انقدر زندگی رو سخت نگیر  این ...

من اصلا انرژی منفی تو خودم راه نمیدم عزیزم همین الان فراموش کردم اصلا میسپرم ب زمانه معمولا و رد میشم ♥️😘