الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه قضاوت زود نکنی لازم به توضیح دادن الکی نیست نباید میگشتم تو گالریم؟
عزیزم قضاوتی نبود .صرف شوخی بود تا زمان بگذره برامون که منتظر شما بودیم .شما انگار خیلی جدی گرفتی و هرچی هم داریم توضیح میدیم باز دنبال تنش هستی .لطفا دیگه ریپلای نکن.موفق و سلامت باشید.🌹
به جای پل صراط سعی کن یکم رو ادب و انسانیتت کار کنی .بای
اینم اضافه کن روش یه قضاوت دیگه ...تو مگه منو میشناسی که فک میکنی بی ادبم؟اصلا کجای جملم بی ادب بودنم رو نشون داد ؟این که گفتم از شوخی و قضاوتت رضایت ندارم و واگذاری میکنم به خدا این بی ادبیه؟
این رو بدون من آهم انقد زمین گیره انقد دلم صافه که اگه دلم بشکنه همش بد میاری انقد حس بد میاد سراغت که بگردی و حلالیت بگیری من یه حس ششمی هستم که اگه روت تمرکز کنم میدونم لباست چه رنگیه ...
من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
عزیزم معمولا تو این تاپیک ها بچه ها شوخی میکنن دیگه انقدر زندگی رو سخت نگیر این ...
هز چی هم دارم قربون صدقه اش میرم که بابا فقط برای گذشت زمان بود تا شما بیای اصرار داره که جور دیگه فکر وبرداشت کته .هی دارم باهاش ملایم حرف میزنممیگم عزیزم .گل میفرستم اصلا انگار نه انگار .حالا من اصلا خالاقمنیست شوخی کنم ها .این یه بار همگفتم ببین چی گیرم اومده .شانس من هست والا.نهمیبخشمش نه حلالش میکنم