2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاریه عزیزم یکم توضیح بدی ممنون میشم 🌹

برای راهنمایی رانندگی پلاک ثبت میکنی بستگی به سرعت خودت داره اگه تو تایپ کردن دستت تند باشه روزی 70 هزار میتونی کار کنی اگه نه کندی روزی 20 هزار اینا

برای راهنمایی رانندگی پلاک ثبت میکنی بستگی به سرعت خودت داره اگه تو تایپ کردن دستت تند باشه رو ...

نه بابا از این خبرا نیست

تعداد پلاکا کمه بعضی روزا هست بعضی روزا نیست

ببخشیدا ولی خرحمالیه به معنای واقعی

برای راهنمایی رانندگی پلاک ثبت میکنی بستگی به سرعت خودت داره اگه تو تایپ کردن دستت تند باشه رو ...

خب خوبه این اما من تا جایی ک شنیدم درموردش باید عکس کارت ملی باشه من کارتم هنوز نیومده 😑 چیکار میتونم کنم؟

یه دختر اردیبهشتی
سایت ایراپیشه بزنی تو گوگل برات میاره من خودم این ماه نزدیک یه تومن کار کردم

واقعا چقد خوب موفق باشی گلم ایشالا پولت پر برکت باشه و بیشتر گیرت بیاد😍😍

یه دختر اردیبهشتی
نه بابا از این خبرا نیست تعداد پلاکا کمه بعضی روزا هست بعضی روزا نیست ببخشیدا ولی خرحمالیه به معنا ...

الان که نزدیکه عیده پلاک زیاد گذاشتن بجز پلاک اون یکی پیشه هاهم هست 

موافقم خیلی کمه ولی برای اونی که نداره از هیچی بهتره