2777
2789

من چون سابقه ی سقط دارم دکتر گفت ماهی ک اقدام میکنی پروژسترون مصرف کن از ۱۵ سیکلت تا وقتی باردار بودی اگه مثبت شدی دویاره بیا پیشم اگرم منفی بودی قطع کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا اقدام نکردم  سقط مکررم😔😔

اخی به چه دلیل؟ منم دوتا سقط داشتم یکی پوچ بود یکی هم ک تازه ۸ ماهه سقط کردم توی ۱۳ هفته ترس بدی کردم جنینم ایست قلبی کرد

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
اخی به چه دلیل؟ منم دوتا سقط داشتم یکی پوچ بود یکی هم ک تازه ۸ ماهه سقط کردم توی ۱۳ هفته ترس بدی کرد ...

دلیل فطعی پیدا نشده 

پرولاکتینم بالاس و آنتی تی پی او بالا فعلا دارم دارو مصرف میکنم تا ۳ ماه بعدش باید اقدام کنم ببینم خدا چی میخاد

منم میخام بدونم  بچها من لتروزول دارم میخورم بدون امپول تخمم ازاد میشه؟؟؟؟

تخمت؟😅 نمیدونم منم این ماه شبی دوتا خوردم روز ۸ سیکل دوتا فولی ۱۵ و ۱۳ سمت راستم داشتم بنظرتون روز ۱۲ سایزشون چند میشه ؟

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!