2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب بخون شاید خنده دار بنظر برسه ولی نیست بعدشم خیلی انتظار از مردا برا درک نداشته باش فیلم هندی ...

نماز خیلی ارامش میده بهم ولی اونقد ضعیف النفسم ک  کارم شده هی توبه کنم هی بشکونم دورو برم کسی نیس ک یکم راجب مسائل مذهبی حرف بزنم انگار خدا دیگه ازم بدش میاد من لیاقت نماز خوندنم ندارم 

خوب هی توبه کن هی بشکن اشکال نداره  ما ادمیم فرشته که نیستیم نمازم مال همس مال فقط فرشته ها نیست اگه ما موحودات علیه السلانی بودیم که فرشته ها راجع به مون نمیگفتن  ایا موجودی می افرینی که خون میریزد و در زمین فساد میکند

تو هم برا من دعا کن عزیزم که خدا منم هدایت کنه😘 انشالله زندگیت پر از ارامش و شادی باشه

مرسی جوابنو دادی بعضی وقتا ادم فقط میخاد حرف بزنه یکی گوش کنه خدا همه اونایی ک ناامیدنو نجات بده