2777
2789
عنوان

سلام خوبین بیاید خونه بدون انباری

287 بازدید | 17 پست

من خسته شدم از اینکه همه وسایلمو چپوندم تو کمد و زیر تختا

یه پیشنهاد دارین بدین خانومای خوش سلیقه

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اتاقام کمددیواری زدم  اصلاانباری ندارم می ذارم کمد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم خونه ام انباری ندارع مشکلی ندارم....بالای کمد دیواری چند قلم وسایل اضافی هست و تمام

اخه من وسایل اضافیم زیاده رختوخوابام و ساک و چمدون همهچییی

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
اخه من وسایل اضافیم زیاده رختوخوابام و ساک و چمدون همهچییی

منم رختخواب و ساک و چمدان چهارپایه و پیک نیک و سبد پیک نیک کلی لوازم و ابزار همسرم بالای کمد دیواری مرتب چیدم

منم رختخواب و ساک و چمدان چهارپایه و پیک نیک و سبد پیک نیک کلی لوازم و ابزار همسرم بالای کمد دیواری ...

بعد پایینو چی چیدی

عزیرم پایین جای لحاف تشک هست اون پایین تر مواد غذایی خشک...بالای بالا هم خرن و پرت وسایل اضافی

اها بله ممنونم

واقعا سخت شده چیدمان کمدا دیگه جا ندارم

از کشوها و باکس های خوشگل استفاده کن  هم زیبا باشه هم وسایلت دیده نشه

بخدا همه جورشو دلرم ولی اخلاقم طوریه نمیخوام هیچی جلو چشمم باشه باید همه بچپونم 

تاپیک اون دوستمون قفل بود.چشمتون روشن خواهر گلم😘ان شاءالله شاد وسلامت باشین همیشه

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
تاپیک اون دوستمون قفل بود.چشمتون روشن خواهر گلم😘ان شاءالله شاد وسلامت باشین همیشه

ممنونم عزیز دلم

مرسی از تذکر مودبانتون 

ممنونم عزیز دلم مرسی از تذکر مودبانتون 

خواهش میکنم😘😊زنده باشید.همش باخودم میگفتم نکنه ناراحت بشن از دستم ک خداروشکر دیدم 😘بسیار خانوم متشخص وخوبی هستین

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
خواهش میکنم😘😊زنده باشید.همش باخودم میگفتم نکنه ناراحت بشن از دستم ک خداروشکر دیدم 😘بسیار خانوم مت ...

عزیز دلم من ناراحت نشدم و قصد دل شکوندن هم نداشتم بخدا و خوب شد که بهم گفتی من هم اشتباه کردم

این خوبی شما بود که باعث شد من هم خوب باشم مرسی ازت😘😘😘