2777
2789
عنوان

چیکار کنم مهمونام برن خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 43 پست
نزدیکن ولی خب درک نمیکنن اصلا میدونن شوهرم بیکاره ما هم شرایطمون خوب نیست

اصلا شوهرت شغل و درآمد هم داشته باشه  یک ماه موندن مزاحمته ادم تو خونه خودش راحت نی اینجوری   یجوری جوابشون کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه استارتر خیلی سخته اگه اقوام خودتن بدون رودروایسی بگو اگه اقوام همسرتن یه بهونه ای بیار

قبلا گفتم اخه هر بار میان یه ماه میمونن با شرایطم کاری ندارن 

من خودم هر جا برم مسافرت بیشتر از دو شب اونم اگه مجبور نباشم نمیمونم 

خدایا شکرت 🌷
خو بگو بمونید شماهم ازم میگیرید وردضی نیستم وفلان خودشون وضع مالی تون رو نمی دونستن  پاشدن اوم ...

شوهرم بنده خدا تازه سربازیش تموم شده هیچ پس اندازی نداریم تازه ۴ میلیون بدهکاریم اون خیلی مهمون نوازه منم خودم مهمون دوست دارم ولی یک ماه واقعا خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم 😔

خدایا شکرت 🌷
چقد بعضیا بی درکن.  منم قراره برام مهمون بیاد، باردارم و 25 فروردین زایمانمه. اینام میخان از س ...

یا خدا       از جات تکون نخوریا     چه ریلکسن      من خونخ مامان خودم ظهر برم دیگه شب دلم خونه خودمو میخواد  چه راحتن بعضی ها خونه زن باردار😑😑

چقد بعضیا بی درکن.  منم قراره برام مهمون بیاد، باردارم و 25 فروردین زایمانمه. اینام میخان از س ...

اینا هر بار میان وضع همینه کمتر از یک ماه میگن ما این همه راه اومدیم پول بنزین دادیم نمیشه کم بمونیم

خدایا شکرت 🌷
اینا هر بار میان وضع همینه کمتر از یک ماه میگن ما این همه راه اومدیم پول بنزین دادیم نمیشه کم بمونیم

چ پررو پول بنزین داده شما باید ی ماه تحملش کنی😒 ی چند روز بیمحل کن تا پاشن برن

خدایی دیگه نترکونین کاربری هشتممه گناه دالم🥵🥴کاربری دست دونفره..لایک نکنین لطفا
یا خدا       از جات تکون نخوریا     چه ریلکسن      من خونخ م ...

آخ گفتی. 

منی ک آخر بارداریمه برا کار خودم موندم شوهرم و مامانم نباشن فلجم. 

بعد با 3 تا بچه قد و نیم قد بیاد. 

انقدم گرممه همش، لخت میگردم تو خونه. بعد مهمون بیاد چیکار کنم چی بپوشم. 

اصلا ی هفتس بهم گفته مخم داره میترکه. 

جالبه میگه شوهرم گفته یگانه بارداره چجوری میخاد ازمون پذیرایی کنه 😩😩