2777
2789
عنوان

این یا اون؟

45 بازدید | 3 پست

پچها من داداش کوچیکم گوشیمو صفشو شکونده می‌خوام گوشیمو عوض کنم

یچیزی در حد۵یا۶.۷تومن خوبه خودم پوکو دوس دارم

خوبه اگ بهتر هست معرفی کنید لطفاً مرسی

امضام بخونید

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
اگه میتونی A۳۲ بگیر خوبه

چقدع؟

آخه ما قسطی میخوایم بیاریم هرچی بیاریم دو سه تومن می‌ره روش

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدع؟ آخه ما قسطی میخوایم بیاریم هرچی بیاریم دو سه تومن می‌ره روش

نه بابا من خودم قسطی گوشی برداشتم هر یه قسط فکر کنم ۱۵۰ میاد رو گوشی من تو یه قسط بقیه پولشو دادم ۱۰۰ اضاف گرفت