2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقطی ک اگه بتا پایین نیاد باید شیمی درمانی کنه بهش بچه خورم میگن

اهادوستمم مثل شمابود بعدش اقدام کرد مشکلی نداشت

من خودم یه ماه سقط داشتم بچم رشدنکرده بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام گلم من الان باردارم و تو هشت ماهگیم خدارو شکر سالمه البته فاصله بارداریمن خیلی طول کشید تو ۹۵ کوتاژ کردم ولی اصلا ربطی به خودم مشکل از شوهرم بوداینو گفتم که بدونی شاید مشکل از شوهرت باشه 

اهادوستمم مثل شمابود بعدش اقدام کرد مشکلی نداشت من خودم یه ماه سقط داشتم بچم رشدنکرده بود

ان شالله خدا بهت یه بچه سالم صالح بده البته من بتام خودش اومد پایین نیازی ب شیمی درمانی نشد 

ان شالله خدا بهت یه بچه سالم صالح بده البته من بتام خودش اومد پایین نیازی ب شیمی درمانی نشد 

مرسی عزیزم،ان شاءالله بچه سالم نصیب همه مادران درانتظاربشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام گلم من الان باردارم و تو هشت ماهگیم خدارو شکر سالمه البته فاصله بارداریمن خیلی طول کشید تو ۹۵ ک ...

سلام عزیزم 

ان شالله همیشه سالم باشی و کوچولو رو سالم و سلامت بغل بگیری 

ببخشید ازت سوال داشتم ، شما شیمی درمانی هم شدی یا بتا خودش اومد پایین ؟ 

و اینکه چه آزمایشی انجام دادین و متوجه شدین که مشکل از شوهرتونه؟ 

آخه دکتر من برای اقدام بعدی اصلا آزمایش خاصی نگفته بدیم

سلام عزیزم  ان شالله همیشه سالم باشی و کوچولو رو سالم و سلامت بغل بگیری  ببخشید ازت سوال ...

سلام بتام خودش اومد پایین با همون کورتاژ رفع شد .شوهرم آزمایش اسپرم داد ولی خیلی طول کشید تا متوجه شیم .