2777
2789
عنوان

سینه های کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 32 پست
من که زیاد برام ‌مهم نبود ولی انقد به روم آوردن دیگه خجالت میکشم

بزرگ میشه. سینه بزرگم خوب نیست اصلا 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا هر چی کوچیکتر بهتر  چیه انگار کیسه دوغ همش باید سوتین ببندی  حالا هنوز سنت کمه انقد ...

😂😂

والا من انقد بهم ‌گفتن که حساس شدم الان اعتماد ب نفس ندارم بیام تو جمع هی میگم الان مسخرم میکنن

آخه دختر خاله هام ۱۳ ۱۴ سالشونه دوبرابر من سینه دارن 

😂😂 والا من انقد بهم ‌گفتن که حساس شدم الان اعتماد ب نفس ندارم بیام تو جمع هی میگم الان مسخرم میکن ...

اونا فردا دنبال عمل کوچیک کردن میوفتن تو جدی نگیر عزیزم 

بزرگتر بشی میفهمی چقدرم نعمته که زیاد بزرگ نباشه ولی خب این اندازه نمیمونه بزرگتر میشه 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
اونا فردا دنبال عمل کوچیک کردن میوفتن تو جدی نگیر عزیزم  بزرگتر بشی میفهمی چقدرم نعمته که زیاد ...

خدا کنه

آخه عمه هام و مامانم و کلا مادربزرگامم سینه هاشون خوبه بچه های فامیلم عادین من این وسط نمیدونم به کی رفتم انقد غصه خوردم بعد اینکه خیاطه بهم‌اونجوری گفت یه لحظه حس کردم خیلی غیرعادیم

به نظر من یه دکتر برو مشکلتو بگو اون دکتر بهتر از ما میدونه چه سایزی مناسب چه سنی

آخه من نصف مشکلاتم تقصیر مامانمه که انقددد بیخیاله اصن عین خیالشم نیس هرچی بش میگم میگه تو هنو سنی نداری من بیشتر حرص میخورم نکنه وقتی ب فکر بیافتم که کار از کار گذشته

وا خب سنت کمه توقع۸۵داری

من ۲۴ سالمه یه بچه هم دارم خیلی کوچیکه ۶۰ هم واسش بزرگه چون اینجوری بود اصلا نمیتونستم درست بچه شیر بدم واقعا خیلی بده

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

به نظر من یه دکتر برو مشکلتو بگو اون دکتر بهتر از ما میدونه چه سایزی مناسب چه سنی

باید پیش چه دکتری رفت؟؟

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️