2777
2789
عنوان

ببر نمدی ،نماد سال

128 بازدید | 23 پست

سلام 

من ببر نمدی درست میکنم میخوام برا فروش بدم به یِ دستفروش از اینا که بساط میکنن برا عید و وسایل عید 

درست کردن و وسایل از منِ ،فروش با اون 

به نظرتون قیمت نهایی تعیین بشه بعد۷۰٪ سهم من ،۳۰٪ سهم اون خوبه؟مناسبه؟

مثلا اگه بشه ۱۰ تومن ،۷ من ، ۳ اون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخرن ،همونجوری که با همین وضعیت هیچ بازاری بازار لباس پوشاک و ... خالی نمونده ...🤷‍♀️

پوشاک خیلی فرقشه جز نیازهای اساسیه این جزو علم اقتصاده وقتی اوضاع اقتصادی بد میشه باید تمرکز بذارید روی نیازهای اساسی اونارو عرضه کنید

حلالم کنید و خدانگهدار   
اینجوری بگم فقط؟ یا بگم قیمت تعیین کنیم درصدی؟

شما با سودت حساب کن بگو من اینقدر میخوام هزینه وسایل و.. بودم شما ۱۰یا بالاتر بفروش بگو اونش به من مربوط نیست نیخوای ۲۰ بده اصلا ولی من همون ۷تومنم رو برمیدارم

البته اگه چیزی باشه که واقعا فروش بره و اگه همش فروش نره یه مقدار ضرر میدی

پوشاک خیلی فرقشه جز نیازهای اساسیه این جزو علم اقتصاده وقتی اوضاع اقتصادی بد میشه باید تمرکز بذارید ...

کلا منظورم فقط پوشاک نبود بازارها ،بازار همه چی ... .الان م اولویت حتی شده خوراک دیگه از پوشاک م برداشته شده ،وضعیت که بد شده ،ولی خب عید و هر چی م وضعیت بد شده ،بازارها شلوغه و خرید هست 

شما با سودت حساب کن بگو من اینقدر میخوام هزینه وسایل و.. بودم شما ۱۰یا بالاتر بفروش بگو اونش به من م ...

👍یعنی هر چی م گرون فروخت من همونقد و بگیرم؟

فعلا کم درست کردم ،ولی گفت معمولا فروش داره ،شب عیدِ ،البته ۲۰ به بعد بازارِ بیشتر،دیگه نمیدونم چطور باشه

👍یعنی هر چی م گرون فروخت من همونقد و بگیرم؟ فعلا کم درست کردم ،ولی گفت معمولا فروش داره ،شب عیدِ ، ...

آره دیگه اینجوری بهتره

انشالله که همش فروش میره 

سال خوبی رو داشته باشید