خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم یه خاطر داشتن پدر ومادرم ک هر لحظه با بودنشاناحساس آرامش می کنم خدا جون مرسی❤
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن خانواده مهربان ک هر لحظه به فکر هم هستن ممنون خدا جون دوست دارم خدا جوندوست دارم 💚💚
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارمک من دیروز را با خانواده ام سپری کردم و با بودنشان احساس خوشحالی و آرامش دارم خدایا دوس دارم دوست دارم🧡🧡🧡
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر اینکه نهار را در کنار پدر و مادرمخوردم و این باعت خوشحالی منه خدا جون مرسی💜💜💜💜
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک پدرم بهم پول کرایه ماشین م رو داد خدایا سپاس گزارم خیلی دوست دارم خدا جون مرسی💙💙💙💙💙
خدایا سپاس گزارمخدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن دختری آرام ک دیشب با آرامش خوابد خدایا مرسی به خاطر دخترم ک زیبا و آرام آفریدی خدایا هزارن مرتبه شکرت💛💛💛💛💛💛
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن همسری ک هیج وقت بهم نه نمی گه برای بیرون رفتن خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر سلامت جسمم خدایا سپاس گزارمخدایا سپاس گزارم ک تن سالم دارم ک در کارهای روز مره ب مشکل نخورم خدا جونمرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن پسری ک با محبت و باهوش است خدایا سپاس گزارم دوست دارمخدا جون عاشق تم 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتن خواب راحت دیشب مخدایا سپاس گزارم دوست دارم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖