2777
2789
عنوان

سپاس گزاری روز سوم

49 بازدید | 1 پست

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم‌ خدایا سپاس گزارم یه خاطر داشتن پدر ومادرم ک هر لحظه با بودنشان‌احساس آرامش می کنم خدا جون مرسی❤

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن خانواده مهربان ک هر لحظه به فکر هم هستن ممنون خدا جون دوست دارم‌ خدا جون‌دوست دارم 💚💚

خدایا سپاس  گزارم خدایا سپاس گزارم‌ک من دیروز را با خانواده ام سپری کردم‌ و با بودنشان احساس خوشحالی و آرامش دارم خدایا دوس دارم دوست دارم🧡🧡🧡

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر اینکه نهار را در کنار پدر و مادرم‌خوردم و این باعت خوشحالی منه خدا جون مرسی💜💜💜💜

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک پدرم بهم  پول کرایه ماشین م رو داد خدایا سپاس گزارم خیلی دوست دارم خدا جون مرسی💙💙💙💙💙

خدایا سپاس گزارم‌خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن دختری آرام ک دیشب با آرامش خوابد خدایا مرسی به خاطر دخترم  ک زیبا و آرام آفریدی خدایا هزارن مرتبه شکرت💛💛💛💛💛💛

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن همسری ک هیج وقت بهم نه نمی گه برای بیرون رفتن خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر سلامت جسمم خدایا سپاس گزارم‌خدایا سپاس گزارم ک تن سالم دارم ک در کارهای روز مره ب مشکل نخورم  خدا جون‌مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن پسری ک با محبت و باهوش است خدایا سپاس گزارم دوست دارم‌خدا جون عاشق تم 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

خدایا  سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتن خواب راحت دیشب م‌خدایا سپاس گزارم دوست دارم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خدایا سپاسگزارم که به این زودی از جایی که حتی تصورش هم نمیکردم دستم رو گرفتی و از اندوهی که چند ساله گرفتارش بودم نجاتم دادی...  

(ان‌شاءالله به زودی زود، این جمله ورد زبونم میشه)

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃