2777
2789
من با مدروکسی پروژسترون پریود نمی شدم چه برسه به بارداری، من با متفورمین، دوفاستون، کلومفین 100،4امپ ...

عزیزم من الان ماه دومیه ک خوردم ماه قبلی سر تاریخ پریود شدم این ماه اصلا دوست ندارم پریود شم دلم میخواد باردار باشم یکسال منتظرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من الان ماه دومیه ک خوردم ماه قبلی سر تاریخ پریود شدم این ماه اصلا دوست ندارم پریود شم دلم میخ ...

اگه تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی داری اصلا روی این قرص حساب نکن، باید داروهای دیگه هم استفاده کنی یا حداقل بجای مدروسکی دوفاستون بخور

عزیزم تنبلی دارم اکثر قرصا رو امتحان کردم میشه واسم دعا کنی

زیر نظر دکتری، باید دوز داروهات بالا باشه بدون آمپول هورمونی جواب نمی گیری، بعدم من این قدر مری1ی شدید بود پریود نمی شدم اصلاااااااا ولی با ارشدم پس نا امید نباش یه دکتر خوب برو چند سالته