2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم 🥺

666 بازدید | 31 پست

سلام شبتون بخیر راستش منو شاید نشناسین اینجا چون زیاد اهل تاپیک زدن نیسم و شاید این بهتر باشه چون حرفمو راحت تر میتونم بزنم راسش اینو بیشتر درد و دل بدونین چیزی که رو دلم سنگینی کرد و تنها جایی که تونسم عنوان کنم اینجاست ..من خیلی وقت پیش یکیو دوست داشتم و پیش خودم فکر میکردم این رابطه جدیه ۲ سال توی این رابطه بودم و حسابی وابسته تا مسائلی پیش اومد که کسی ک خیلی بهش اعتماد داشتم بیشتر از چشام کسی که هروز باهم بودیم فهمیدم بهم خیانت کرده و مچش و گرفتم اونم خیلی اتفاقی یه گوشی ازش پیدا کردم و فهمیدم با خیلیای دیگه صحبت میکنه راسش تو اون تایمی که با هم بودیم خیلی مشکلات داشتیم اینکه اون اقا وضش از ما بهتر بود و خانوادش بخاطر همین مسائل با من خوب نبودن البته من حس میکن واسه اینه...حتی چند بار مادرش باهام دعواش شد هر اتفاقی میفتاد منو مسبب میدید و من خیلی این چیزارو تحمل کردم حتی به پسرش میگفت ب من چه ماشین من تاکسی نی که ببری اینو برسونی..خلاصه خیلی تحمل کردم ولی هر چی تلاش کردم فایده نداشت اون خانواده از من خوششون نمیومد و من و در حد پسرشون نمیدیدن حتی تو روم هم گفتن و دل من شکست خیلی..خلاصه که تموم شد ولی من این ادمو هنوز دوسش دارم بعد من با چند نفر رل زد و یکیشون همکلاسی من بود و این دختر پولدار بود گذشت و رابطه اینا باز هم بهم خورد دوستی کوتاهی داشتن ولی مادر همین اقا که خون منو تو شیشه کرد پیام تولد واسه این خانوم گذاشت میدونین راسش من ناراحت شدم نه بخاطر حسودی بخاطر تحقیر شدنم و مقایسه ..ینی واقعااا پولدار بودن انقد مهمه و احترام میاره؟ حس کوچیکی میکنم واقعااااا

عزیزم واقعا خدا رو شکر کن با همچین خانواده‌ای وصلت نکردی

اون از پسره که اونقدر هرزه‌ست اونم از خانوادش که تو بهترین حالت خانواده عروس آینده‌شونو به چشم منبع مالی واسه پسرشون میبینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو توی دوران دوستی با خانوادش بودی یا خونشون میرفتی؟

عکس منو به خانوادش نشون داده بود و در مورد من گفته بود بهشون حتی یه بار بیرون بودیم مامانش اینا اومدن

عزیزم اول اینکه سعی کن دیگه از چشمت بندازیش..از چشت ک بیوفته دیگه تمومه..

افرادی ک مایه دار هستن همیشه میگن بچهامون با افرادی باشن ک به ما بخوره..شما اگه با اونم ازدواج میکردی چند صد برابر وقتیکه دوست بودین حرفا میشنیدی

راستی اونم تورو دوس نداشت..اگه دوست داشت با افراد دیگه ت رابطه نمیرف

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

خواهرم ساعت ۲ نصفه شب انشا نوشنی؟

لایک کن صبح بیام بخونم 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
عزیزم واقعا خدا رو شکر کن با همچین خانواده‌ای وصلت نکردی اون از پسره که اونقدر هرزه‌ست اونم از خانو ...

اره واقعاااا ولی دلم شکست واسه تحقیر شدنم ..حس پوچی میکنم

با جماعت تازه به دوران رسیده گشتن این عواقبم داره دیگه دختر خوب

رفت...؟

خدارو صدهزار مرتبه شکر

بعضی از رفتنا ظلم و شکست نیست اتفاقا عین عین عین لطف خداست

تو لیاقتت هزار برابر بیشتر از این نمونه آدماست 

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

بنظرم برویه قربونی بده گیرهمچین خانواده ای نیفتادی خدا بهت نظرکرده

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲