2777
2789
عنوان

بیایید ببینید شوهرم چی بهم گفت ...

404 بازدید | 12 پست

من در اولین ماه بعد از ازدواج هستم 

چند مورد توی کار ها و توقعات خانواده ام و من کوتاه اومدیم و همچنان صبور هستیم که حل بشه و برطرف بشه بعد شوهرم توی دعوا ها و بحث ها کاملا چشم هاش میبنده به روی شعوری که به خرج دادیم و زیاده خواه نبودن هامون 

هر چی میگم و میخوام میگه میخوای خودت برو کار کن به دستش بیار (تحصیلات دارم و شاغل ام اما حقوق بالایی ندارم)

چکار کنم که حساب کار دستش بیاد ؟؟؟؟؟؟

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم چی میخواستین و حقوق ایشون در چه سطحه ؟ 

حرف پیشرفت شد گفتم همه خواهر و برادر های کوچیک تر از خودت خواهر و داداش من خونه و ماشین خوب دارن 

بعد آتیشی شد اینو گفت 

کلا ذهنیت اش تو حاله 

آینده نگر نیست فکر اقتصادی نداره

حرف پیشرفت شد گفتم همه خواهر و برادر های کوچیک تر از خودت خواهر و داداش من خونه و ماشین خوب دارن&nbs ...

خب مقایسه کردین که مردا هم از مقایسه کردن متفرن انگار 

به نظر من کتاب زنان زیرکو بخونید خیلی بدردتون میخوره مخصوصا اینکه تازه اول زندگیتون عستین 

ولی به نظر من زندگی تازه خودتونو هنوز خیلی حای پیشرفت داره هنوز برای قضاوت در مورد همسرتون زوده 

کم کم اگرم میخواین بگین با زبون خوش و بدون مقایسه بهش بفهمونین 

حرف پیشرفت شد گفتم همه خواهر و برادر های کوچیک تر از خودت خواهر و داداش من خونه و ماشین خوب دارن&nbs ...

خب نه باید اینو میگفتی بهشون 

مردا از مقایسه کردن متنفرن مخصوصا خواهر برادر خودتو بکوبی تو سرش ک واویلاس 

هیچ وقت از هیچ لحاظی مقایسه نکن مخصوصاا اقتصادی 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
خب مقایسه کردین که مردا هم از مقایسه کردن متفرن انگار  به نظر من کتاب زنان زیرکو بخونید خیلی ب ...

شوهرم خیلی زبونش تنده 

قشنگ منو میشوره میذاره کنار 

مجبورم که به حرف هایی رو بهش بزنم

شوهرم خیلی زبونش تنده  قشنگ منو میشوره میذاره کنار  مجبورم که به حرف هایی رو بهش بزنم

اون کتابرو بخون در اولین فرصت 👌🏼😜بعدش خودت میفهمی چرا بهت پیشنهاد کردم 

انگار دفترچه راهنمای اقایونه 😂