2777
2789

چرا سوم راهنمایی جشن  فارغ التحصیلی میخواد بگیره؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

جشن پایان راهنمایی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
جشن پایان راهنمایی

برای شما هم گرفتن؟یا از نزدیکاتون؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن میگیرن دیگه..برا ما فقط وعده شو دادن

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

ن

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
خب جشن پایان دوره راهنماییه  بعضی جاها جشن می گیرن

خیلی ممنونم تشکر 

سال بعد هم همون مدرسه میره؟ سه سال اول متوسطه تموم میشه بر اون جشن میگیره دیگه اینم یه جورشه

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

جشن میگیرن دیگه..برا ما فقط وعده شو دادن

خیلی ممنونم بابت وقتی که صرف تاپیکم کردین

سال بعد هم همون مدرسه میره؟ سه سال اول متوسطه تموم میشه بر اون جشن میگیره دیگه اینم یه جورشه

خیر عزیزم . مدرسشو عوض میکنه . 

ممنونم تشکر عزیزم

والا من دهه هفتادم از اینچیزا نداشتیم😐😐😐

😅😅بله ماهم نداشتیم 

خوشا به حال دهه ۸۰ و ۹۰