2777
2789
عنوان

بواسیر لعنتی

2718 بازدید | 22 پست

😫😭😫😭😫😭😫😭😫😭

کارم از گریه و فریاد گذشتهههههههه خستم به شدت خسته

کاش بواسیر مثل عفونت قارچی درمان خانگی داشت میشد حلش کرد

یه چند روز خوبم یه هفته سوزش تو ناحیه م*قعد پیدا میکنم

نشستن برام زجر اور میشه🤧

دستشویی رو که نگم براتووووون🥴گلاب ب روتون گلاب به روتون باریک شده همینجوریشم باریک تر حس میکنم میشه

خونریزی ندارم

اطراف م*قعد یسری قد نخود(دو طرف م،،،)باد کرده ک تو گوگل زدم دقیقا شکل بواسیره

اوایل که متوجهش نبودم خیلی بهتر بود کوچیک بود از وقتی فهمیدم و شکلشو دیدم داره بدتر میشه😕😟

میترسم واقعا

از طرفی دم عیدی جیبا خالیه، دکترم نمیشه رفت

هزینه دارو و مطبو

..

میشه کسی اگه تجربه ای تو این زمینه داره بگه!راهکاری داره بگه!یا علائمی مث من داشته بگه چیکار کرده 

درمون خونگی این لامصبو بگید😓😞تروخدا 

و اینکه اگه درمان نشه ممکنه باعث مسدود شدن م،ق،عد شه!!!!🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی به دادوم برسههههههههههه

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم باعث مسدود شدن نمیشه. 

درمانش اینه که باید ملین بخورید تا برای دفع زور نزنید زیاد تو دستشویی نشینید بعد از دفع توی تشت آب گرم بشینید 10 دقیقه بعد حالت سجده بخوابید چند دقیقه تا گردش خون به سمت بالا بره بعد با روغن زیتون چرب کنید. 

هر روز صبح هم انجیر خشک تو آب خیس کنید بخورید. 

روغن داخل قرص ویتامین e رو دربیارید باهاش مقعدتون رو هر شب چرب کنید. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

هرروز دو تا سیب پخته بخورید برای میان وعده یا نیم ساعت قبل از غذا. 

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

سلام عزیزم من سالهاست این مشکلو دارم ،اول اینکه استرس نداشته باش،دوم تغذیه اتو اصلاح کن که نه یبوست داشته باشی نه اسهال چون هردو به یک اندازه مضر هستن،روزی سه بار هربار یه ربع داخل تشت آب گرم بشین خوبه تسکین میده،پماد رکتول برای من خوب بود،اگه دردت زیاده احتمالا ورم داره این کارا رو انجام بدید ورمش می‌خوابه دردش از بین می‌ره ولی اون ضایعه میمونه مگر جراحی کنی که اونم خیلیا توصیه نمیکنن

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
نه عزیزم باعث مسدود شدن نمیشه.  درمانش اینه که باید ملین بخورید تا برای دفع زور نزنید زیاد تو ...

اره بخاطر زور زدن و یبوست اینجوری شدم🤭🥲اوایل حس میکنم کوچیکتر بود الان بزرگ تر ب نظرت تو کوچیک شدنشون با این روشا تاثیری داره و اینکه برنج ک ماکارونی و مرغ و گوشت خوردنشون باعث تشدیدش میشن؟؟؟؟؟

منم مثل شمام نمیدونم هموروئید یا بواسیر اولاش تا یه مدت مثل شما بودم بعد درد وسوزشش خوابید

چیکار کردی خوابید!مال من بگیر نگیره یه هفته هس یه هفته نیس

اره بخاطر زور زدن و یبوست اینجوری شدم🤭🥲اوایل حس میکنم کوچیکتر بود الان بزرگ تر ب نظرت تو کوچیک شدن ...

ببین سبزیجات و مایعات رو زیاد کن ،از ملین استفاده کن 

واسه سوزشش هم از پماد همروئید یا شیاف هم میتونی استفاده کنی نزار بمونه بدتر بشه