2777
2789
عنوان

سقط جنین ولی شک دارم دو قلو بوده

244 بازدید | 8 پست

سلام تروخدا راهنمایبم کنید من سه روز مونده ب سه ماه سقط کردم با قدص سایتوتک سونو وارئنالی ک صدای قلبشو و وجودشو تسخیش داده بود باراول بعد سقط گفت افتاده و کلی فیبروم تشخیص داد ولی من روز ب روز شکمم داره بزرگتر مبسه شوهرمم عمه اش دوقلو بوده ممکنه هنوز باردار باشم و دوقلو بودن یکیشون افتاده یکیشون هست؟؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
3
75%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
1
25%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو سونو بعد جواب رو گرفتی تگم کن لطفا

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
بچه ها نمیتونم تاپیک بزنم اسی ببحشید😔من کورتاژ تشخیصی کردم ۴روزه .حالم خوب بود امرور درد کمر به پای ...

عزیزم منم پس فردای سقط دردا و خونریزایم شروع شد زیر دلم سیخ انگار میردن 

عزیزم منم پس فردای سقط دردا و خونریزایم شروع شد زیر دلم سیخ انگار میردن 

من ۳ماه عقب انداختم بعدش ۵۰روز شدم شدید .مخصوصا ۳روز قطع میشد موقع رابطه یا حموم سرازیر میشد !!چن بار دکتر رفتم قطع نشد حتی با پروژسترون.رفتم سونو کرد گفت اندمتر ۱۱ تو پریودی!!!! احتمالا سقط کردی؟بعد بتا دادم منفی شد .و مجبور شدن کورتاژ کنن و نمونه برداری کنن .و ۲۰روز دیگه جواب آزمایشم میاد .نمیتونم برم دکتر.حالا نمیدونم بجه بوده یا واسه چی اندمتر تو پریودی ۱۱بود !!الانم از درد میمیرم