2777
2789
عنوان

احسای میکنم بی ارزشم

167 بازدید | 20 پست

احساس میکنم مامان بابام منو بی ارزش میبینن چون:

وقتی دعوا میشه فرقی نداره که من مقصر باسم یا اون من بعد از ۵ دقیقه میرم عذرخواهی 

و کلا همیشه میخندم تو دعوا ها(این دست خودم نیست)و تو هر مساله ای میخندم حتی اگه فحشم بدن که کاملا غیر ارادیه 

چیز هایی که موجب شده این فکر رو بکنم:

وقتی باهاشون قهر کردم و یک روز رفتم تو اتاقم وقتی روز بعد اومدم بیرون گفتن برو تو اتاق چرا اومدی بیرون (کاملا هم جدی) 

و حالا خیلی های دیگه که زیاد شارژ ندارم همرو بنویسم 

حالا میشه راهکار بدین که چجوری قهر کنم که اونا بیان عذر خواهی 

من اخه ادم خیلی بی سیاستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خندیدنت باعث میشه فکر کنن هر چقدر هم بهت فحش بدن برات مهم نیس و فرقی نمی کنه و تو اصلا ناراحت نمی شی

درسته ولی کاملا غیر ارادیه مثلا دارم راه میرم یهو میخندم

منم مثل تو هستم

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه
هرچی که بهت گفتن نخند گاهی وقتا نشون بده که توام ناراحت میشی وقتی زمانی که دلتو شکوندن نیومدن عذر خو ...

چجوری نشون بدم دلم شکسته

مثلا میگن برو این چیز رو بیار نیارم خوب بگید چجوری قهر میکنید