2777
2789
عنوان

دعوای جاریم با پدر شوهرم..

233 بازدید | 7 پست

کاربری جدید ساختم که شناسایی نشم. 

این تاپیک رو همینجوری گذاشتم رو دلم مونده بود گفتم برا یکی تعریف کنم ً

چند وقت  پیش سر یه ماجرایی پدر شوهرم اینا نیاز به کمک داشتن تو جاده گیر کرده بودن. برادر شوهرم میره کمکشون ولی جاریم همش زنک میزنه. 

مادر شوهرمم شنیده که جاریم گفته چرا رفتی.. 

بعدش ناراحت شده و به جاریم گفته چرا این حرفو میزنی و کلی حرفای دیگ 

اینم بگم که خونواده ی شوهرم برای جاریم خیلیی خوب بودن.. 

حالا ما شاهد اون حرفها بودیم. 

جاریم اومد خونه ی مادر شوهرم و بعد شام کلا با خونواده ی شوهرم تو قیافه بودن که یهویی سر بحث و باز کرد و گفت که درمورد  من اشتباه کردین با ی لحن تندی که شما حق ندارین به من اون حرفها رو بزنید و من منظورم از زنک زدن اون نبوده و کلی حرف زد. یهویی برگشت گفت من اجازه نمیده م کسی به من حرف بزنه و شما منو قضاوت کردین. و کلی حرف زد پدر شوهرم هیچی نگفت یهویی  جاریم گفت من به داداشم میگم   و پدر شوهرم عصبانی شد گفت بگو و داداشت کیه. کلا دعوا شد. 

ماهم همه بلند  شدیم رفتیم. جاریم انتظار داشت خونواده ی شوهرم ازش عذر خواهی کنن دوبرابر سنشو دارن.. و یهویی خیلی تند رفت و اصلا ول نکرد همش گفت گفت. 

دیگ دعوا شد. ولی خب امروز دوباره جاریم خودش اومده خونه ی مادر  شوهرم اینا دیگ برای اشتی 😶 بعدش 

این حساب کاربری برای دونفر .. خودم و دختر عموم  ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم میخواست مثلا جلوی ما غرور شکسته‌ شده اش رو  جمع کنه میتونست خیلی کوتاه بگه منو قضاوت کردین ولی دیگ همش گفت و. گفت و گفت . دیگ پدر شوهرم ناراحت شد. 

بعدش هم همش داد  و بیداد. بدتر غرورش جلوی ما شکست.  بنظر من خیلی شلوغش کرد و زیادی تند رفت. نظر شما چیه. بعدش همش شوهر من میگفت عب نداره برا ماهم پیش اومده ول کن جاریم میگفت من شما نیستم و ی جورایی با خودش فکر میکرد که مثلا جلوی ما از خودش دفاع کنه و اونا ازش عذر خواهی کنن 

این حساب کاربری برای دونفر .. خودم و دختر عموم  ..