2777
2789

با یه پسری حدود سه ماهه که آشناشدم

از همه لحاظا خوبه ولی خیلییییییی وسواسیه و ریزبین، حواسش به همه چی هست

چندباری اومدن خونمون خواهرام و دیدن 

باره قبلی که اومدن اون یکی خواهرم که با شوهرش اختلاف داره و دیدن و اونام تو ظاهرخوب بودن

میترسم اگه بهش بگم دارن طلاق میگیرن از ازدواج با من پشیمون بشه😭😭

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم ربطی به خواهرت ندارن اون داره با مشکلات خودش دست و پنجه نرم میکنه،بعدم این که شما میگی استدلال درستی نیس اگه میخواد پشیمون بشه بذار همین الان پشیمون بشه چون بعد بالاخره خواهرت جدا میشه و این آقا بهت سرکوفت میزنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

منطق اینه که بخاطر خواستگار ظاهربین تو تصمیمش رو عوض کنه و  علیرغم میلش به زندگیش ادامه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی که سر چنین مسعله ی بی اهمیتی از زندگی باهات میگذره اصلا ارزش داره؟؟؟؟؟

اگر بعد ازدواج شما طلاق بگیرن، بازم ممکنه زندگی شما به خطر بیوفته؟؟؟؟؟

نه فکرنمیکنم 

از اینکه بهشون نشون دادیم که باهم مشکلی ندارن میترسم

خودتو زدی به اون راه نه؟؟؟؟ 

این آقا پسر اگه اینقدر ک‌شما میگی از همه لحااظ خوووووووووب باشه اینقدر درک‌و منطق خواهد داشت ک‌بدونه طلاق خواهرتون هیچ ربطی به شما نداره 

یکی از بستگان نزدیک من دوبار جدا شده بودن خواستگار سوم‌ک‌براشون اومد گفتن دخترمون دوبار جدا شده مشکلی نداری ک بعدا سرکوفت بزنی و... پسره گفت اتفاقا این نشونه ی شعور و درک بالاشونه ک‌فهمیدن نباید زندگیشون رو برای یک ادم اشتباه تلف کنن 

اگر این اقا پسر هم با درک و شعور و منطق باشه این رو خواهد فهمید درغیر این صورت بدون بی شعوری بیش نیست

منطق اینه که بخاطر خواستگار ظاهربین تو تصمیمش رو عوض کنه و  علیرغم میلش به زندگیش ادامه بده؟؟؟؟ ...

میترسم فکرکنه بهش دروغ گفتیم

چون ما چندتاخواهریم و زبان زدیم توی فامیل که بساز و خوبیم

اونام اینارو شنیدن که اومدن