2777
2789

سلام دوستان گرامی

من قصد دارم یکشنبه هفته بعد برم بندرعباس

تا برسم اونجا میشه غروب

هتل خلیج فارس پنج ستاره هس و تخفیفای خوب گذاشته. چطوره؟ 

و چطور باید برم قشم مثلا فرداش

ممنونم اگه کسی میدونه توضیح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیدونین خیلی شلوغه بندرعباس یا نه؟ من وسط هفته میخوام برم که شلوغ نباشه

این موقع کلل بندرعباس شلوغه .  

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
هتل تمیز میخوام عزیزم. هما خیلی گرون زده قیمتا و با قایق چقد راهه؟ من شنیده بودم با ماشینمون میتون ...

با ماشین هم میتونین برین قشم با لاندی گراف باید برید اول بندر خمیر آخرین باری که من با ماشین رفتم ۱۰ سال پیش بود الان درست اطلاع ندارم من باشم هتل نمی گیرم سمت خیابون فلکه قدس مسافر خونه با تجهیزات خوب و قیمت خوب هم هست خودت میدونی انشاالله سفر خوش بگذره عزیزم

اسم کدومشو میدونی که برم ببینم

اسم اینجا بگم میشه تبلیغ باز کاربریمو میترکونن بزن گوگل بندرعباس هتل در خیابان مثلا فلکه قدس یا من باشم میرم تو شیپور یه سوییت ارزون یا هتل ارزون میگیرم عکس هم گذاشتن میتونی ببینی عزیزم