2777
2789
عنوان

چرا من اینقد سوتییی میدممم😐😂

132 بازدید | 14 پست

خب خانوما من چن وقت پیش یه عروسی دعوت شدیم، من اصلا برام مهم نبود و مامانمم جوری رفتار کرد فکر کردم مثلا یه مجلس کوچولوهه خانوادگیه که جو صمیمی داره 

واسه همین تو لباس پوشیدن اصلا دقت نکردم و میکاپمم اصلا خوب نبود و وقتی رسیدیم تازه فهمیدم که اوه اوه چه خبرههههههه

و حتی خانواده خودمم کاملا متناسب اون جو لباس پوشیده بودن و انگار فقط من بودم که انگار اومدم خونه خالم😂😂😰

خوشبختانه همون خانواده دوباره دوشنبه همین هفته یه مهمونی دارن واسه عقد 

ولی من دلم نمیخاد برم چون حس میکنم تو مجلس قبلی حسابی سوتی دادم و واقعا هم از سوتی بدتر بود

نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم خجالت میکشم تو اون جمع حضور پیدا کنم آخه خیلیا با تعجب نگام میکردن(من حتی به خودم زحمت ندادم کفش مجلسیامو از زیر تخت در بیارم و با چکمه رفتم) 

نظر شما چیه😐😂

اگه جايه من بودین چیکار میکردین؟(دور از جون ) 😶☺️

کافور😂

ن عزیزم برو بهتر از قبلم برو

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار با مغنعه رفتم در این حد عروسی به ت خمم بود

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من یبار با مغنعه رفتم در این حد عروسی به ت خمم بود

کاش فقط همین بودد، فک کن من رفته بودم با اون لباسا میز اول نشسته بود

البته اون واسه احترامی  خانوادگی بود ولی خداییی خیلی بده 😂

کاش فقط همین بودد، فک کن من رفته بودم با اون لباسا میز اول نشسته بود البته اون واسه احترامی  خ ...

بیخیال

عین روان پریشا برا جشن بعدی خودتو بترکون فوق میگن یارو دوقطبیه😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️