2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سلطان یبوست هستم. فقط کپسول رولاکس

خب عزیزم شما مشکل داری. باید حتما اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه داشته باشی وگرنه به مرور همون دارو هم دیگه برات جواب نمیده. گذشته از عوارض داروهای شیمیایی. 

گلم عوارض نداره؟  مثلا روده رو تنبل نمیکنه؟

چرا به هرحال هر ملینی تو دراز مدت روده رو تنبل میکنه.من هفته ای یبار میخورم یا دوبار.فقط یبار یکی اینجا میکفت پودر پیدورلاکس تنبل نمیکنه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

سیلاکس بگیر 

دوتا دونه باهم بخور فوری خوبت می کنه 

بعد از اونم که برطرف شد دیگه مصرف نکن که تنبلی روده نیاره 

ولی مصرف دائم و طولانیش خطر داره نه در حد یک هفته 

شب قبل خواب دوتا بخور فرداش خوب می شی 

شیاف بیزاکودیلم خوبه برای اینکه بهت فشار نیاد  فقط حواست باشه توی روز بیشتر از یکی استفاده نکنی 

اگه اونارو استفاده کردی باز برطرف نشد ی شربت هست به اسم منیزیم هیدروکسید اونم بخر طرز استفادش روش نوشته تا آخر دارو مصرف کن 

اینایی که می گم تجربه ۴ سال دست و پنجه نرم کردن با یبوست و خداروشکر دیگه مشکل ندارم

خب عزیزم شما مشکل داری. باید حتما اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه داشته باشی وگرنه به مرور همون دارو هم دیگ ...

آره منم مشکل بلغم دارم.دو روزه دارم قرض رفع بلغم میخورم

آره منم مشکل بلغم دارم.دو روزه دارم قرض رفع بلغم میخورم

کی بهت داده؟ دارو خوردن اشتباهه. حتی اگه داروهای طب سنتی باشه. اول اصلاح تغذیه و اصلاح سبک زندگی. اگر با این کارها مشکل حل نشد بعد از دارو کمک میگیرن. 

کی بهت داده؟ دارو خوردن اشتباهه. حتی اگه داروهای طب سنتی باشه. اول اصلاح تغذیه و اصلاح سبک زندگی. اگ ...

پزشک طب سنتی رفتم اون تجویز کرده هم بهم برنامه غذایی داده

پزشک طب سنتی رفتم اون تجویز کرده هم بهم برنامه غذایی داده

هر کسی که طب سنتی کار میکنه الزاما کارش خوب نیست. خیلی از این سنتی کارا یا شاگرد خیراندیش بودن یا شاگرد شاگردش. میشه گفت بزرگترین حکیم توی ایرانه. خود خیراندیش میگه اگر دکتری قبل از اصلاح سبک زندگی و اصلاح مزاج بهتون دارو داد یا جیبش گشاده یا علمش کم.