2821
2789
خودتو دوست داشته باش سعی کن به ادمایی که نا امیدت میکنن و حالتوبدمیکنن اهمیت ندی سعی کن تلاش کن مو ...

واقعا نمیشه اهمیت ندم🥲

این کاربری متعلق به دو نفره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم عزیزم ولی سعی کن توخودت باشی فقط خودتوببینی منم اینجوریم نمیتونم که اهمیت ندم ولی سعی کن لطفا ...

🥲🥲

بنظرت شغلم چی میشه

😐بخدا نمیدونم چی بگم یه حسی میگه تو یا دانشگاه میری یاهم درس میخونی هنوزکنکورندادی😐ببخشید ولی حس ...

ولی خوب حرف میزنی🥲خب بنظرت اگه شاغل شم زندگیم یکم بهم میریزه و ارامش ندارم یا خوبه برام؟

ولی خوب حرف میزنی🥲خب بنظرت اگه شاغل شم زندگیم یکم بهم میریزه و ارامش ندارم یا خوبه برام؟

معلومه که ارامش داری اگه از شغلت راضی باشی حتما ارامش داری

تازشم اونوقت سرزبون همه میفتی به خاطر موفقیتت و همه دوست دارن بیان سمتت

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

معلومه که ارامش داری اگه از شغلت راضی باشی حتما ارامش داری تازشم اونوقت سرزبون همه میفتی به خاطر مو ...

بنظزت قراره جه اتفاقایی بیفتع🥲

بنظزت قراره جه اتفاقایی بیفتع🥲

نمیدونم بخدا🥺

ولی کلافه و پریشونی

انگیزه نداری

اطرافیان ناراحتت میکنن 

سعی کن خودتو دوست داشته باشی تلاش کنی تا به جایی برسی اینقدرم غصه نخور که الان چی میشه فلانی کی برمیگرده زندگیت بزار به حال خودش باشه هرچی اتفاق افتاد ناراحت نشو بیخیال شو فقط روی موفق شدن خودت تلاش کن یه چندوقت توخودت باشی همه چی درست میشه

نمیدونم بخدا🥺 ولی کلافه و پریشونی انگیزه نداری اطرافیان ناراحتت میکنن  سعی کن خودتو دوست د ...

میدونی تا وقتی هستم پریشونی هم هست 

بنظرت کی از این خونه میرم به خونه خودم؟