2777
2789
عنوان

ازدواج

144 بازدید | 10 پست

دوستان من به شدت از ازدواج میترسم 

با اینکه چند سال عاشق طرف مقابلم بودم و ب سختی بهم رسیدیم

اما همین ک اسم خاستگاری و این مراسمات اومده حالم بد شده افسرده شدم همش‌میخوام گریه کنم چیکار کنم شما بگین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اینکه مرکز توجه آدما باشم اوایل و مجبور باشم با ادمایی ک نمیشناسم ارتباط برقرار کنم

ببین مرکز توجه که اول هاش هستی قطعا ولی آشنایی با آدم های جدید همیشه هم بد نیست تازه اینم بگم که اگه ازدواج کنی قرار نیست کسی چاقو بزاره زیر گوشت بگه یالا حاضر شو باید بریم خونه فلانی تو میتونی اگه دیدی کسی تو خانوادش داره بهت بی احترامی میکنه باهاش قطع رابطه کنی درضمن مطمئنم باش اگه انتخاب درست توی ازدواج بکنی با خانواده بدی رو به رو نمیشی از همه این ها گذشته مهم اینه که تو داری با کسی که دوسش داری زندگی میکنی نه با خانوادش حالا شاید ماهی یه بار یه سری هم به خانوادش بزنی ولی قرار نیست هر روز و شب خونه فامیل همسرت باشی که 😗

۲۴

اوووووووووه حالا که ۲۴ سالته حالا حالا ها برای ازدواج وقت داری نگران نباش فکر خودت رو درگیر نکن اینجوری خیلی عذاب میکشی مطمئن باش وقتی عشق به وجود بیاد همه این ترس هات از بین میره 

اوووووووووه حالا که ۲۴ سالته حالا حالا ها برای ازدواج وقت داری نگران نباش فکر خودت رو درگیر نکن اینج ...

ممنون اتفاقا خانوادش خیلی خوب و مهربون هستن ولی واقعا مشکل از سمت منه حس میکنم افسردگی و ترس دارم به طرز شدیدی 

از اینکه شرایط زندگیم تغییر پیدا میکنه میترسم 😣😭 نمیدونم چرا این شکلی شدم شاید چون شرایط هورمونی بهم ریخته بود این ماه کلی آمپول و اینا زدن بهم 

ممنون اتفاقا خانوادش خیلی خوب و مهربون هستن ولی واقعا مشکل از سمت منه حس میکنم افسردگی و ترس دارم به ...

اخی عزیزم احتمالا شما خیلی به تغییر های اینجوری عادت نداری شاید به خواطر همین اینجوری شدی اگه مشکلت حل نشد و خیلی اذیتت کرد برو پیش مشاور