2777
2789
آهان خودشون میخوان
نمیدونم گلم
ببین کس دیگه ای تو کلوپت باشه هم میتونه بقیه رو دعوت کنه ها بگو اونا امتحان کنن شاید بشه
من خودم تا حالا کلوپ نداشتم دقیق نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیما جان امتحان کردم. یه کم کارت سخته. نمیدونم میتونم خوب توضیح بدم یا نه.
اگه دقت کرده باشی توی ورد وقتی خودت میزنی 1. یه چیزی جلوش تایپ میکنی و اینتر میزنی، خودش به صورت اتومات حالت نامبرینگ به خودش میگیره و خودش شماره 2. میذاره. برای شروع، همین کارو انجام بده، 1. جلوش یه کلمه تایپ کن و اینتر بزن، بعد متن مربوط به این قسمت رو به جای کلمه‌ای که تایپ کردی کپی کن.
دستور پاراگرافتو تنظیم کن اگه خیلی جلو رفته، اگر هم نه که هیچ. همچنین دستور فونت. وقتی این قسمت درست شد، علامت موس رو بذار روی همین پاراگراف و دستور استایل رو باز کن. همون شیوه‌ای که فعاله کنارش کلیک کنی یه منوی کوچیک باز میشه، روی مودیفای کلیک کن یه پنجره باز میشه، سمت چپ پایینش نوشته فرمت، اونو بزن، شورت‌کات کی رو انتخاب کن و براش کلید تعریف کن. بعد از اون هر تیتری که خواستی یک شماره‌ای باشه (تیترهای اصلی) روش کلیدی که تعریف کردی باید بزنی.
برای تیترهای دو شماره‌ای هم به همین صورت. دفعه اول که شماره 1.1. رو میزنی و یه چیزی جلوش مینویسی و اینتر میکنی خودش به طور خودکار شماره بعدی رو میزنه. این و تیترهای بعدی که سه شماره‌ای و یا بیشتر هستن هم مثل تیتر اول براش کلید تعریف میکنی و روی هر تیتری کلید خودشو میزنی.
این برای تیترها.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
برای اند نوت هم باید بری منوی اینسرت، فوت نوت، اونجا رو نگاه کنی خودت متوجه میشی. دو تا گزینه اول فوت نوت و اند نوت هستن، روی هر کدوم تیک بزنی همون فعال میشه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
نی نی جون یه نرم افزار هست کلا به اسم اند نوت خودش به طور اتومات رفرنس دهی میکنه مثل اینکه
اند نوت ورد توی متن هم شماره گذاری میکنم نمیخوام اونجوری
ولی همین شماره گذاری رو خیلی لطف کردی گلم ببخش وقتت رو گرفتم برم امتحان کنم
بازم مرسی