2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشویقش کن 

مثلا ریاضی رو با چوب کبریت یاد بده

علوم رو با آزمایش

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

با چیزی که دوس داره مجبورش کن مثلا اگه درس بخونی ماشینتو میدم بازی کنی اینا

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

پس گردنی😂😶

امضات حق بود ❤️

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت
دوم

اگه دوست همکلاسی صمیمی داره با مادرش هماهنگ باشین لچه ها ویس بدن مسابقه ای مشق بنویسن 

اگه ام نه دیگه مثلا دو ساعت قبل بو این یافت وقت مشق نوشتن هست 

اگه هم دیگه اینقده بی خیاله دقیقه نود هم براش مهم نیست بنویسه به معلم بگو تذکر بده بگه دوربین داره خونه اوتون

امضات حق بود ❤️

فدا ❤️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تنبیه وتشویق بزار،اگه خوب مشقاتو بنویسی باهات بازی میکنم یاهرچیز کوچیکی که میشناسی بچتو باهاش خوشحال میشه وعده بده،اگرهم ننویسی گوشی نمیدم بازی کنی یا نمیزارم برنانه کودک ببینی ومصمم باش رو حرفت دوتا گریه کرد دلت نسوزه

شادی روح شهیدابراهیم عشریه صلوات❤❤❤❤❤❤❤

اگه اهل داد و بیداد و زور گویی هستید که بچه فراری میشه ولی اگه با ارامش و بازی هم نمیاد بشینه سر درس و مشقش اون دیگه باید با کمک مشاور مدرسه راهکار بگیری، دختر من پیش میره وقتی حوصله نداره واقعا انگار هیچی بلد نیست چند دقیقه بعد که بازیش کرد قشنگ همشو مینویسه و میره سراغ ادامه بازیش😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز