خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن پدری ک ب فکر آرامش و آسایش من است خدا جون دوست دارم🧡
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر وجود دخترم ک با دیدنش عشق می کنم و با خنده هایش احساس آرامش می کنم خدایا جون مرسی💙💙
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک دیروز همسرم با من خوب برخورد کرد و من احساس خوش بخت بودم کردم💜💜💜
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک همسرم دیروز قرص هامو گرفت ممنون خدا جون ک همسرم ب فکر من بود خدا جون دوست دارم🧡🧡🧡🧡
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن خونه ک می تونم تمییز ش کنم و با تمییز کردنش احساس آرامش می کنم خدایا سپاس گزارم💚💚💚💚💚
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم که دیروز مادر شوهرم باهامتماس گرف و حال منو بچه هاموپرسید خدایا دوست دارم متشکرم🌷🌷🌷🌷🌷🌷
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتنفرزندان سالم وباهوش خدایا مرسی 💕💕💕💕💕💕💕
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتن دختر آرامو زیبا ک با دیدنش عشق در وجودم زنده می شود💓💓💓💓💓💓💓💓
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک یک روز جلوتر ب همسرم مساعده دادن تا همسرم نتونست برا خونه خرید کنه ممنون خدا جون سپاس گزارم سپاس گزارم🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک هستی و من با یاد تو آرامش ب دست میارم دوست دارم خدا جوننننن💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖