2777
2789
عنوان

چرا بچم خودشو نشون نمیده☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 41 پست
یکم کنج کاویم که چیه براش خرید کنیم اینم خودشو واسمون لوس میکنه

عزیزم... خب می‌رفتی آبی، شکلاتی چیزی میخوردی، قدم میزدی، دوباره سونو میکرد... بچه مدام تکون میخوره.

آره، ذوق الانت رو میدونم، خیلی شیرینه...اینقدر برای خرید کنی🌹🌹🌹آخی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

من حس میکنم پسره...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم... خب می‌رفتی آبی، شکلاتی چیزی میخوردی، قدم میزدی، دوباره سونو میکرد... بچه مدام تکون میخوره. ...

چند بار رفتم چیز شیرین خوردم راه رفتم سع بار سونو کرد معلومه میخواد سوپرایزمون کنه😁

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
چند بار رفتم چیز شیرین خوردم راه رفتم سع بار سونو کرد معلومه میخواد سوپرایزمون کنه😁

اره شیطون . ❤️❤️.. حالا من هر دو تا جوجوم، همون ۱۳ هفته مشخص شدند. اولی دختر بود، دومی پسر.

یادش بخیر...

خداکنه یه سال رژیم بودم

انشاله هر چی خواست دلته، در راستای خواست خدا باشه.

سالم صالح و پسر🥰🥰

اره شیطون . ❤️❤️.. حالا من هر دو تا جوجوم، همون ۱۳ هفته مشخص شدند. اولی دختر بود، دومی پسر. یادش بخ ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم😍

دیگه تا بعد از تعطیلات سونو نمیدم 

انشاله هر چی خواست دلته، در راستای خواست خدا باشه. سالم صالح و پسر🥰🥰

ایشالله خدااز دهنت بشنوه ❤

جمجمه سر رو نگاه کن  ازبینی تا سر صاف هست احتمال زیاد دختر

مرسی عزیزم ایشالله سالم باشه❤