2777
2789
عنوان

خداحافظ

215 بازدید | 16 پست

خدانگه دار 

قول رسیدن به هدفم رو به خودم میدم 

مطمینم موفق میشم  

تا وقتی به رویام نرسیدم اینجا رو باز نمیکنم و بعد قول میدم به افراد شبیه خودم کمک کنم 

مطمینم به زودی میام چون اون موقع به هدفم رسیدم .

یاعلی 🤞🏻🌷

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هدف دارم ولی هنوز شروع نکردم تو چطوری شروع کردی؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
کجا؟ برنج خیسوندم  

😂

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
برو به سلامت موفق باشی . منم بزودی اینجارو ترک میکنم جدیدا زیاد وقت میزارم اینجا و ازکارام عقب افتا ...

سلامت باشی 

آره اینجا وقت گیره

منم هدف دارم ولی هنوز شروع نکردم تو چطوری شروع کردی؟

من ۶ ساله شروع کردم ...الان می‌خوام قوی تر ادامه بدم .

حتی اگه ۳۰ دقیقه هم توی روز وقت بزاری برای هدفت با ارزشه 

من ۶ ساله شروع کردم ...الان می‌خوام قوی تر ادامه بدم . حتی اگه ۳۰ دقیقه هم توی روز وقت بزاری برای ه ...

چه خوب پس بدون که پیروز میشی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..