2777
2789

چرا باید یه دختر تو سن ۱۸سالگی پلی کیستیک بشه 😢 چرا تو این سن ریزش مو بگیره موهای پرپشتم رفت 😔 چیکار کنم روغن مو زدم دوسال یکم مو دراومد ولی ضعیفن😢 میخوام برم پی ار پی میگن فایده نداره چه کنم و این وسط مادری دارم که هی بهم میگه میخوای چیکار مو ؟ همینم زیادع 🙄 رسما دیوونه ام می‌کنه وقتی اینو میگه با خوشحالی بهم میگه ! و از حرص دادن من لذت میبرع 😣 دارم به وجود خدا شک میکنم ....

روبه رشدم 🌱

توی زندگی پس از زندگی یه خانم بود که میگفت من همش تو زندگیم میگفتم خدایا چرااا من؟

با سردرد روی تخت از دنیا میره

از پنجره رفت بیرون

و‌ گفت  بخاطر بچه هام برگشتم چون بهم نشون دادن بچه هام بدون من سختی زیادی متحمل میشن.

و البته حکمت همه مسائل زندگیم رو فهمیدم‌. فهمیدم خودمون انتخاب کردیم تا رشد کنیم.

میگفت ولی وقتی خواستم برگردم روی زمین همه اون آگاهی ها رو از من گرفتن و فقط در کل یادم بود که همه چیز همون جوریه که باید باشه.

یکی دیگه میگفت تو تصادف اتوبوس پرت شدم بیرون و ...

من میتونستم بفهمم چرررررا فلان شماره موبایل برای فلان آقاست!! و بر اساس چه دلایلی این شماره به اون اختصاص پیدا کرده!!!!!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا منو نمیبینه مگع چیکار کرده بودم منو اسیر دوا درمون کرد از جوونی هیچی نفهمیدم 😢

یه سر به بیمارستان کودکان بزن، مخصوصا بچه های سرطانی، میدونی چه دردی رو تحمل میکنن، منم نمیدونم

یه سر به بیمارستان کودکان بزن، مخصوصا بچه های سرطانی، میدونی چه دردی رو تحمل میکنن، منم نمیدونم

منم برا همین میگم چرا اونارو نمیبینه چرا کاری نمیکنه انگار مارو به حال خودمون رها کرده

روبه رشدم 🌱
منم برا همین میگم چرا اونارو نمیبینه چرا کاری نمیکنه انگار مارو به حال خودمون رها کرده

یعنی ریزش موهات رو داری با بیماری سرطان مقایسه میکنی

بس کن، همیشه نگاه به از خودت بدتر بکن، منم هم سنو سال تو بودم عمل کیست انجام دادم، البته درکنار آپاندیس

درمان کن همین الان، برو پیش پزشک  زنان خوب

یعنی ریزش موهات رو داری با بیماری سرطان مقایسه میکنی بس کن، همیشه نگاه به از خودت بدتر بکن، منم هم ...

تحت درمانم دو ساله الان ۲۱سالمه 😔 خسته ام از قرص خسته 

روبه رشدم 🌱