2777
2789

حدود دو هفته پیش رفتم دکتر پوستی که نظراتش مثبت بود برای جوش. جوشام زیرپوستین و خودم تخلیه شون میکنم و قرمز میشن و میان روی پوست. ایشون گفت من 30 تا راکوتان(تُرکیش به نام آکنه ترنت) برات مینویسم که چربی زیرپوستت کم شه و یه کرم ترکیبی(🙄) و یه محلول. بعد گفت بعد از ده روز بهم پیام بده که با توجه به شرایط پوستت باقی قرص رو شاید لازم باشه یک روز در میون بخوری. گفتم یعنی عرض ده روز جواب میده؟ گفت آره

حالا جوابمو نمیده و دو روز بیشتر از ده روز خوردم این به کنار

پوستم اصلااا شرایطش خوب نیست. کلی جوش های بزرگ زدم که متاسفانه اونارم تخلیه کردم و الان صورتم پر از لک و جوشه. زیرپوستیامم بجز پیشونیم کم نشده. میشه بگین برای شما چجوریا بود؟

من مقاومت داشتم به مصرف راکوتان و ایشون گفت من فقطططط سی تا دونه مینویسم بعلاوه کرمم اوکی میشی کاملا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه جوشات تا این حد بد هستن بهترین درمانش راکوتانه، چه زود تاثیر بذاره چه دیر به هر حال بهتره بخوری تا نتیجه بگیری. نمیدونم کار دکترت چقدر خوبه اما این جوشایی که تو تعریف میکنی شاید از مشکل هورمونی یا خونی باشن باید اونا رو بررسی کرده باشه در درجه اول. در کنار همه دارو و درمانها حتما مهمه که آب و میوه خیلی زیاد بخوری و غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود و شیرینیجات و قندها رو حذف کنی و حتما ورزش و تحرک کافی هم داشته باشی و اصلا هم به جوشا دست نزنی.  

اگه جوشات تا این حد بد هستن بهترین درمانش راکوتانه، چه زود تاثیر بذاره چه دیر به هر حال بهتره بخوری ...

جوشام واقعا خیلی بد نبودن ولی دائما بودن و کلافه شده بودم. من توقع داشتم ژل شسشتشو و این صوبتا بده بهم و تعجب کردم از راکوتان یدفعه ای ولی گفتم بخورم که تموم بشه ایشالا. ولی الان خیلی بدتره. فکر میکنم خود دکترمم انتظار داشت خیلی سریع اوکی شه. اون مواردی که گفتی رو سعی به رعایتش دارم اما دست نزدن به جوشو واقعا نه:( التهاب و عفونی بودنشون کلافه م میکنه و ترجیح میدم تخلیه بشن که زودتر از بین برن

جوشام واقعا خیلی بد نبودن ولی دائما بودن و کلافه شده بودم. من توقع داشتم ژل شسشتشو و این صوبتا بده ب ...

راکوتان برای جوشهای حاد بهترین راه حله پس به دکترت اعتماد کن و دوره درمانتو کامل کن. چون تو مقاومت کردی و گفتی نمیخوای بخوری مجبور شده فقط سی تا دونه تجویز کنه وگرنه این تعداد کمه. در واقع بیشتر افراد یکی دو هفته اول بعد از شروع راکوتان وضعیتشون بدتر میشه و تازه بعد از یک ماه کم کم شروع میکنن به بهتر شدن و معمولا حدود ۵ ماه طول میکشه تا کاملا درمان بشن. 

راکوتان برای جوشهای حاد بهترین راه حله پس به دکترت اعتماد کن و دوره درمانتو کامل کن. چون تو مقاومت ک ...

نه این اصلا قبل اینکه من بپرسم چی دارین مینویسین سی تا نوشته بود. کلیم فاز داشت که دکترای دیگه کرم منو ندارن و مجبورن چندین ماه راکوتان بدن به مریضشون. آره شنیده بودم که اول بدتر میشه ولی چون جوشام خیلی نبود فکر نمیکردم به این روز بیفته

نه این اصلا قبل اینکه من بپرسم چی دارین مینویسین سی تا نوشته بود. کلیم فاز داشت که دکترای دیگه کرم م ...

اگه به دکترت بدبینی پیش یه متخصص دیگه هم برو نظر اونم بشنو. اما اگه پیش این قراره درمانتو ادامه بدی باید بهش اعتماد کنی و با انرژی مثبت و اطمینان داروهاتو مصرف کنی. آرامش روحی و ذهنی نصف موضوعه خودش. 

اگه به دکترت بدبینی پیش یه متخصص دیگه هم برو نظر اونم بشنو. اما اگه پیش این قراره درمانتو ادامه بدی ...

بیشتر به داروهای پوست بدبینم نه دکترم. پزشک خاصی رو نمیشناسم که بخوام نظرشو بدونم و اینو بهم معرفی کرده بودن و کامنتاش خوب بود. بله عزیزم حق با شماست نگرانی بدترش میکنه