2777
2789
عنوان

خاهشا بیاین مادر شوهرم و من ؟؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 30 پست

بگو من چیزی رو خودم انتخاب نکنم نمیتونم استفاده کنم ! من همون اول به شوهرم گفتم راحت شدم ! خواهرشوهرم رفته بود یه جفت گوشواره خریده بود که اوردن برا من که مزخرف بود واقعا به شوهرم گفتم من استفاده نمیکنم سلیقه ی خودم نیس اخرشم بردیم عوض کردیم الان یاد گرفتن دیگه 

بگو من چیزی رو خودم انتخاب نکنم نمیتونم استفاده کنم ! من همون اول به شوهرم گفتم راحت شدم ! خواهرشوهر ...

منم میخام ک برن بیارن بدش بگم دوس ندارمشون براشون بشه دوتا زحمت  ک بخان ببرن عوض کنن ک یاد بگیرن ت زندگی من دخالت نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرتو جرررررربده

آرام فرزندم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

از الان همسرت و مادرش برات تصمیم بگیرن دیگه نمیتونی عوضشون کنی...خودتو مظلوم کن بگو دلت میاد منو نبری قول میدم دخمل خوبی باشم گنا دارم😉

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
منم میخام ک برن بیارن بدش بگم دوس ندارمشون براشون بشه دوتا زحمت  ک بخان ببرن عوض کنن ک یاد بگیر ...

اخه شوهرت هماهنگه باهات؟ اگه میدونی به حرفت ارزش میده این کارو بکن اما اگه ازون مردای سرسخته این کارو نکن , من از شوهرم مطمین بودم برا همین هرجی میگفتن چرا استفاده نمیکنی میگفتم سلیقه ی من نیس! شوهرمم چیزی نمیگفت ولی بعضی از مردا اینجوری نیستنا

عزیزم تو هیچی نگو 

شوهرت تو رو میبره

فقط سکوت کن 

وقتی نظرتو خواست بگو خودم بیام بهتره 

چون من سخت سلیقه ام عزیزم

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

ببین اگ دوس داری بری خودتو لوس نکن ک باز بعد واسه شوهرت قیافه بیای ک منو نبردی خوشم نمیاد و فلان 

هم پول بده هم غر بشنوه 

اگ مهمه خودت انتخاب کنی اصلا به رو نیار و خوش وخندون برو بودجه شوهرتم بپرس در همون حد بگیر 

اخه شوهرت هماهنگه باهات؟ اگه میدونی به حرفت ارزش میده این کارو بکن اما اگه ازون مردای سرسخته این کار ...

شوهرم کلا ب حرف منه اصلا دوس نداره ناراحت شم اگ مادرش چیز بدی بگه( مثلا ) جلوش می ایسته و ب من میگ منظوری بدی نداشتنو فلان و بهمان  براهمین میگم میبرم ک عوضش کنن

ببین اگ دوس داری بری خودتو لوس نکن ک باز بعد واسه شوهرت قیافه بیای ک منو نبردی خوشم نمیاد و فلان&nbs ...

اره ماهم همینو میخاسیم ک ب اندازه بودجش و یکی ک خوب باشه بگیریم ولی ب گفته شوهرم شوخی بوده ولی ب من خیلی برخورد چیزی نگفتم

عزیزم تو هیچی نگو  شوهرت تو رو میبره فقط سکوت کن  وقتی نظرتو خواست بگو خودم بیام بهتره& ...

اره واقعا سخت سلیقم میدونم ک شوهرم منو میبره حتی مادرش بگ نبر 

خودم دلم نمیخاد برم بد حرف مادرش 

اره واقعا سخت سلیقم میدونم ک شوهرم منو میبره حتی مادرش بگ نبر  خودم دلم نمیخاد برم بد حرف مادر ...

لج نکن با شوعرت بعدن تو زندگیت سخت میشه واست 

حسم میگه ...

حق با شماس  الان چیکا کنم وقتی حس کنم ک کسی نیس ازش راه حل بخام میام نی نی سایت

اگ شوهرت گف بیا بریم برو 

اگ تنها رفتید دیگ حرفی نزن

اگ مادرشوهرتم اومد عنق بازی درنیار 

چون شوهرت سر خانوادت جبران میکنه

بعد دلت میسوزه هااا

اگ اومد نظری هم داد بگو ن من اونو نمیخوام

لگو قشنگه ها ولی من یکم سخت سلیقه ام..

خیلیرممنون بابت نظرت ولی ب شوهرت بگو ی مدل دیگ انتخاب کنیم...