2777
2789
عنوان

خاهشا بیاین مادر شوهرم و من ؟؟🥺

614 بازدید | 30 پست

سلام دوستان وقت بخیر 

خاهشا ب من راهکار بدین ک ببینم چ جوری با شوهرم بحرفم ک شوهرم بش. بر نخوره و مادر شوهرمم بفهمه ک نباید دخالت کنه

من عقدم شوهرم قرار بود بره طلا بخره برا این عید برامن

شوهر گف هفته ای ک میاد میریم طلا ببینیم باهم ولی امروز گف مادرم گفته منم میام منم گفتم خب بیاد اونم نظر بده 

ولی بدش گف مادرم گفته (فلانی) کجا بیاد خودت تنهای برو 

نمیدونم میخاسه تنها پسرش بره ی اونو پسرش با هم برن ولی من نرم 

شوهرم ک دید چیزی نگفتم گف شوخی کرده مامانم

الان چیکا کنم 

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که با سیاست بگو بهش

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار خودشون برن .عیدیه .شاید نخوان تو انتخاب کنی .تو عقد خیلی مقاومت نکن .بعد عروسی انشالله هرچی خواستی به میل خودت بگیر .دخالت ها تو عقد طبیعین خیلی هم دخالت محسوب نمیشه بیشتررنظر دادنن

مادر شوهرم همیشه میگف زنتو ببر اونم انتخاب کنه ولی چرا این دفه این جوری گف 

حتما میخواد سوپرایز بشی.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
خوب بعصی خانواده ها تو عقد خودشون میرن طلا هدیه میخرن برای عروس حتما عروس را نمیبرن

ن خب لباسو فلان خودشون میرن من اصلا هیچی نمیگم خوب باشه بد باشه ولی طلاهارو ی بارم پول دادن گفتن زنتو ببر براش النگو بخر شوهرم ی جوری گف انگار میترسید ناراحت شم 

من خودم ک نمیخام برم شوهرم گف ک باهم میریم 

من مادر شوهرم انقدر طلا دوست داره میگه با دوتا پا میرم تو مغازه انقدر طلا میخرم ک چهار دست و پا میام بیرون🤣🤣🤣🤣🤣هر وقت میرم میبرمش عمرش زیاد میشه اونجا

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤

ببین درسته برای عروس برای عیدش یه چیزی بیارن 

ولی وقتی بهت قول داد گفت باهم میرم این هفته طلا ببینم بعد شما رسما همسر اون هستین کارش خیلی زشته بگه مامانم گفت تو نیا 

اگه من بودم میگفت مامانت نیاد دقیقا مثل مامانش 

ولی این شما هستین 

والا نمیدونم چی بگی 

ببین درسته برای عروس برای عیدش یه چیزی بیارن  ولی وقتی بهت قول داد گفت باهم میرم این هفته طلا ...

دقیقا منم میخام بدونم ک بش چی بگم 

میخام اگ گف بریم بش بگم من نمیام خودت با مادرت برو