2777
2789
عنوان

دستور شیرینیام و عکس

678 بازدید | 43 پست

سلام

صبح تو تاپیک قبلی عکس شیرینیامو گذاشتم. دوستان دستورشو خواستن و الان می‌ذارم و تگتون می‌کنم.

دوستان فقط بگم اینا شیرینی‌های سنتی قزوینن. کاملا سنتی با قلق مخصوص هستن. من از یه کانالی و با پرس و جو از اطرافیان این دستورا رو با این مقادیر درست کردم. ولی از بچگی اینا رو درست کردیم و قلق دستمونه. بنابراین ممکنه وقتی اولین بار درست می‌کنید یه کم خراب کاری داشته باشید.‌ پس مقادیر رو حتی الامکان نصف کنید که راحت‌تر درست کنید. اگه سوالی داشتید بپرسید. 

روغنی که من استفاده کردم لادن قوطی آبی و لادن قوطی طلایی بود. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

اگ ب من ندی الان نی  نی یار رو تگ میکنم ابروریزی راه میندازم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

ازون نارگیلیا🥲

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرینی_قندی ( قزوین) 







مواد اولیه:



آرد ۱ کیلو


روغن جامد ۵۰۰ گرم


پودر قند ۵۰۰گرم


بیکینگ پودر ۱ ق چ


خشخاش مقداری

هل ساييده. 1ق س


طرز تهیه:


1_ابتدا فر را روي دماي 190-200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا كاملا داغ شود. 

2_سيني را با كمى روغن جامد چرب كنيد وچربي اضافه رو با دستمال كاغذي پاك كنيد. 

3_روغن جامد وآردالك شده وبيكينگ پودررا به همزن كمى زده سپس بادست كاملا ماساژ دهيد تا نرم وپفكى شود. 

4_سپس پودرقند رااضافه كرده وبقدري دركف دست ماساژ مى دهيم تا كاملا خمير نرم ويكدستي بدست آيد

5_ازخمير به اندازه ى 6گرم يا يك فندق درشت برداشته داخل كف دست گرد كرده يكطرف آنرا داخل خشخاش زده وبعد داخل سيني بافاصله ميچينيم. 

6_بعدازپرشدن سيني حرارت فر را روي دماى 175درجه سانتيگراد قرار داده شيرينى را داخل فرگذاشته بمدت 12-15دقيقه تا بپزد. 


نكات مهم


 از ويژگيهاي اين شيرينى اينست كه بايد حتما در اواسط پخت ترك بخورد. رعايت نكات مهم  كه دربالا اشاره شد

(ترتيب اضافه كردن مواد اوليه وگرفتن خمير و درجه حرارت وداغي فر)

باعث ترك خوردن شيريني قندي ميشود. 

سيني لعابي فر به هيچ وجه براي پخت و پز مناسب نيست و بيشتر براي كنترل حرارت فر در قسمت كف فر استفاده ميشود. پختن شيريني در سيني لعابي باعث تيره شدن زير شيرينى خواهد شد. 

براي پخت شيريني هاي سنتى حتما بايداز روغن جامد استفاده كنيد بدليل اينكه روغنها امروزه شل و مايع هستند باعث افت كيفيت خمير شيريني ميشوند كه نتيجه آنها به روغن افتادن ، خشك شدن وترك خوردن خمير قبل ازپخت خواهد شد. براي رفع مشكل حتما بايد از روغن صاف 50 به ميزان 30_40 درصد استفاده گردد.شیرینی_قندی ( قزوین) 







مواد اولیه:



آرد ۱ کیلو


روغن جامد ۵۰۰ گرم


پودر قند ۵۰۰گرم


بیکینگ پودر ۱ ق چ


خشخاش مقداری

هل ساييده. 1ق س


طرز تهیه:


1_ابتدا فر را روي دماي 190-200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا كاملا داغ شود. 

2_سيني را با كمى روغن جامد چرب كنيد وچربي اضافه رو با دستمال كاغذي پاك كنيد. 

3_روغن جامد وآردالك شده وبيكينگ پودررا به همزن كمى زده سپس بادست كاملا ماساژ دهيد تا نرم وپفكى شود. 

4_سپس پودرقند رااضافه كرده وبقدري دركف دست ماساژ مى دهيم تا كاملا خمير نرم ويكدستي بدست آيد

5_ازخمير به اندازه ى 6گرم يا يك فندق درشت برداشته داخل كف دست گرد كرده يكطرف آنرا داخل خشخاش زده وبعد داخل سيني بافاصله ميچينيم. 

6_بعدازپرشدن سيني حرارت فر را روي دماى 175درجه سانتيگراد قرار داده شيرينى را داخل فرگذاشته بمدت 12-15دقيقه تا بپزد. 


نكات مهم


 از ويژگيهاي اين شيرينى اينست كه بايد حتما در اواسط پخت ترك بخورد. رعايت نكات مهم  كه دربالا اشاره شد

(ترتيب اضافه كردن مواد اوليه وگرفتن خمير و درجه حرارت وداغي فر)

باعث ترك خوردن شيريني قندي ميشود. 

سيني لعابي فر به هيچ وجه براي پخت و پز مناسب نيست و بيشتر براي كنترل حرارت فر در قسمت كف فر استفاده ميشود. پختن شيريني در سيني لعابي باعث تيره شدن زير شيرينى خواهد شد. 


نکته: من‌ از سینی لعابی استفاده کردم.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

با اجازت اسی....

بچه ها شکلات مغزدار با مغزی کیک میخوام درست کنم...بنظرتون الان درست کنم تا عید بیات میده؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نون چایی

 .آردیک کیلونیم

.روغن750گرم.

پودرشکر375گرم.

تخم مرغ4عدددوتاکامل دوتازرده.

ماست نصف لیوان.

جوش شیرین یک ق.مرباخوری

 هل یک ق مرباخوری


ابتداتخم مرغ+  پودرقندباهمزن زده سپس ماست وجوش رواضافه میکنیم.بعدهل رو.درطرف دیگری روغن روریخته ولرم باشه موادتخم مرغی رواضافه کرده ودرآخرآردومیریزیم.وقالب زده برای رومال زرده +کمی وانیل یک ق مرباخوری ماست ویک ق.چ.پودرشکر روهمزده وشیرینی رورومال میکنیم ودراخرکنجد پاشیده ودرفر200درجه پخته.

 نکته: مقدار من دو برابر بود. به جای جوش شیرین، برای سه کیلو آرد ۱۱ گرم بکینگ پودر زدم. کمی پوست پرتقال خشک و آسیاب شده ریختم.

برای رو مال یه قاشق چ پودر کاکائو رو با آب رقیق و اضافه کردم‌.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

برنجی 

 یک کیلوآردبرنج

 نیم کیلو روغن

تخم مرغ ۴عدد،۳تازرده،یکی کامل

 میخواد که 300گرم نیمه جامد،200گرم جامد

250گرم پودرقند

یک استکان گلاب 

ی قاشق مرباخوری هل

خمیر کنید.12تا18ساعت استراحت.


مقدار گلاب رو کمترم می‌شه ریخت. 

روغن رو با پودر قند کامل مخلوط کنید طوری که پودر قند حل شه. بعد تخم مرغ هل و گلاب رو بریزید. در آخر ارد برنج خوب الک رو شده اضافه کنید. آرد برنج باید چند بار الک ریز بشه و حتما مرغوب باشه. استراحت تو مکان خنک باشه و روی خمیر کامل با نایلون پوشیده بشه. اگه بعد از استراحت خمیر سفت شد باید نیم ساعت در دمای محیط قرار بدین و باز هم ورز بدین تا نرم شه. به هیچ وجه دوباره روغن نزنید. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

#شیرینی نخودی 

ارد نخودچی ۲۵۰ گرم 

پودر شکر ۱۲۵ گرم (۱۰۰%از الک نرم رد بشه ) من از ۱۲۵ گرم کمتر میریزم یکم شیرین میشه

روغن جامد قنادی همراه روغن شکلی ۱۲۵ گرم 

هل سبز الک شده ۱ ق چ 

طرز تهیه:

ترکیب دو روغن را به تنهایی ۱ دقیقه با همزن هم میزنیم تا نرم بشه(یه نکته تو شیرینی پزی حتما باید روغن سردو بخچالی باشه). پودر شکر را اضافه میکنیم کم کم, حتما الک بشه, ۲ دقیقه هم میزنیم. هل را اضافه میکنین در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ۲۵۰ گرم ارد نخودچی را یک مرتبه اضافه میکنیم. با لیسک خوب هم میزنیم.. بعد از چرخ گوشت رد میکنیم تا زمانی که به شکل رشته ای بیرون بیاد.. و پودری نباشه.. زیاد چرخ بشه خمیر شیرینی شل میشه.. تا حدی باید چرخ بشه که گلوله ای از خمیر بر میداریم کف دست گرد بشه و پاش نخوره. خمیر را به قطر ۱ سانت باز میکنیم با کف دست تمام ترک شیرینی را میگیریم که بعدا تو فر باز نشه.. فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن میکنیم.. شیرینی ها را قالب میزنیم و در سینی میچینیم.. سینی لعابی فر اصلا استفاده نمیکنیم.. یا باید الومنیومی باشد یا حلبی.. نیازی به چرب کردن هم ندارد.. 

زمان پخت شیرینی ۲۰ دقیقه است.. باید زیرش طلایی بشه.. شیرینی نخودی هرچی بیشتر تو فر بمونه شل تر میشه.. برخلاف سایر شیرینی ها تجربه میخواد تا با کیفیت در بیاد...

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز