2777
2789

یه از خدا بی خبر اومده ی کلیپ رقص پخش کرده ک کسی ک داره تو کلیپ میرقصه شبیه سرنا امینیه و پخش کرده ک این رقص سرنا امینیه واقعا متاسفم براش ینی انقد دشمنی داشته ک واسه خراب کردن سرنا امینی اینطور باید میکرده😐

اون بیچاره لایو گذاش کل صداش بغض و گریه بود و میگف ک اون من نبودم البتع درسته ک همه باور میکنن ک اون سرنا نبوده ولی خیلی بده ک ی نفر با همچین کاری بخاد ابروی هم وطنشو ببره😞💔

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معروفیت همیناشم داره

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

آره بیچاره گریه میکرد میگفت من متاهم ، من مادرم چرا باید همچین کاری بکنم ، چرا باهام اینکارو کردن.

دلم خیلی براش سوخت😕

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

کپی خودش بود...البته خیلی ها اون فیلمو ندیدن...ولی با لایو و حرفاش باعث شد که کلی آدم برن و تماشا کنن🙄و

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بخدا اگه سرنا بفهمه انقدر طرفدار داره در اوج خداحافظی میکنه😐از کجا میدونین خودش نیست؟بعدم مشهور بود ...

به نظرم همش برای جذب فالور بود...با این کار باعث شد کلی آدم برن ببین چی شده..واون فیلم رو‌نگاه کنن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اون خودشه رقص بدی هم نیست لباسش هم خوبه الان نمیخواد براش دردسر شه انکار میکنه 

چطور انقد ساده میای قضاوت میکنی خودش گف من متاهلم بچه دارم هیچ وقت این غلطو نمیکنم خب عزیزم کسی ک فعالیت داره تو اینستا وقراره تو تلویزیونم فعالیت کنه ک اینطور کلیپی ازش پخش شه ممنوع کارش میکنن

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
چطور انقد ساده میای قضاوت میکنی خودش گف من متاهلم بچه دارم هیچ وقت این غلطو نمیکنم خب عزیزم کسی ک فع ...

قبل این پیجش ی پیج دیگه داشت خودش میزاشت بعدم چیز بدی نبود به نظرم مگه.ادم متاهل برقصه عیبه؟شما ساده این که اینارو باور میکنین  اینا همه اش بازی برای بالا بردن بازدید و گرفتن فالور بیشتر.بعدم به نفعش نبود انکار میکنه همین.

همتا اسم خـودمه♥