2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانگی نمیشه منم خواستم نشد دکتر بهم سه بسته آموکسی کلاو داد گفت درمانش فقططططط همینه . گفت باید دقیقا سر ساعت بخوری که تاثیر داشته باشه منم آلارم گذاشتم پنج دقیقه هم اینور اونور نشد و خوب شدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یه دونه عناب یا روپاس یا انتهای پیاز رو روی اجاق بگیرید خوب که شروع به دود کردن کرد بگیرید دم سوراخ گوش اون دود وارد گوش بشه چندین بار تکرار کنید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
زیاد دکتر رفتم چند مرتبه آنتی بیوتیک خوردم فایده نداشتعحتی صداش هم کمتر نشده

شاید عفونت سینوزیت داری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
احتمالاسابقه آلرژی هم دارم.عفونت سینوس کدوم چرک خشک کن جواب میده

برای سینوزیت یا ازیترو یا کو اموکسی کلا و جوابه و روغن بنفشه بر پایه سیاه دانه و و کنجد هر شب استفاده کنی و بعد استفاده دوسه دقیقه به حالت سجده باشی تا سینوس ها تخلیه بشن هر عصر هم نئوتادین بخور حمام رفتنی خیلی مراقب باش باد به پیشانی و گوش ها نخوره الان هم توی این فصل اصلا اصلا انگور و خربزه نخور یه آمپول صد حساسیت هم بزن خوب میشی 

برای سینوزیت یا ازیترو یا کو اموکسی کلا و جوابه و روغن بنفشه بر پایه سیاه دانه و و کنجد هر شب استفاد ...

اتفاقا برا صدای گوش و گرفتگی هم آمپول حساسیت بهم دادن و قرص مونته لوکاست ولی خوب نشد

یه دکتر بهم کوتزیموکسازول داد بیست دونه خوردم ولی فرقی نکرد

اتفاقا برا صدای گوش و گرفتگی هم آمپول حساسیت بهم دادن و قرص مونته لوکاست ولی خوب نشدیه دکتر بهم کوتز ...

آخه مونته لوکاست بیشتر برای قطع آبریزش بینی در موارد حساسیت یا سرماخوردگی 

کوتریوموکسازول هم برای اینجور موارد خوبه ولی شاید روی شما جواب نمیده و عفونت سینوزیت تون مزمن و هم اینکه این فصل  نزدیک شدن به پاییز بی تاثیر نیست باید برای درمان عفونت و آلرژی ناشی از سینوزیت باید کم کم باهاش مدارا کنید یک دفعه ای درمان نمیشه دوباره برید متخصص داروی جدید بگیرید و جدای از اون مواردی که گفتم مثل نخوردن خربزه و انگور و غذاهای حساسیت زا و استفاده از روغن بنفشه و مراقبت از پیشانی رو خیلی رعایت کنید انشالله برطرف میشه

آخه مونته لوکاست بیشتر برای قطع آبریزش بینی در موارد حساسیت یا سرماخوردگی کوتریوموکسازول هم برای این ...

ممنون عزیز

شما که اطلاعات دارید صدای زنگ در گوش با چی خوب میشه

آخه زیاد دکتر رفتم فعلا که فایده نداشته