2777
2789

سیکلم نامنظمه 

اما طبق تقویم پریودی 5 روز تا پریودم مونده 

در واقع روز 24 سیکلم هستم 

رفتم سرویس روی لباس زیرم یه دو تا لخته خون از عدس کوچیک تر دیدم لخته سیاه رنگ.

بعد دستمال که کشیدم به خودم ترشح صورتی خیلیی کمرنگ مایل به قهوه ای دیدم 

بعد حدود یک ساعت چیزی روی لباس زیرم نبود اما دستمال که کشیدم ترشحات شبیه تخمک گذاری ( یعنی کشدار و شفاف ) که داخلش یه رگه های قهوه ای بود دیدم 

ما توی روزایی که تقویم زده بود احتمال بارداری 3 بار رابطه داشتیم 

به نظرتون میخوام پریود شم یا لانه گزینی هست؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه لکه بینی قبل پریودی داشتی؟؟ چون خیلی کم وشفاف بوده ممکنه بارداباشی بی بی بزن شایدنشون بده است ...

اره دو دوره هست که قبل پریود لکه میبینم یه روز 

اخه فک نکنم بی بی چک الان جواب بده

اره دو دوره هست که قبل پریود لکه میبینم یه روز  اخه فک نکنم بی بی چک الان جواب بده

خب امتحانش ک ضرری نداره .بااین همه استرس فقط خودت واذیت میکنی اصلا استرس مانع بارداری میشه تواول بسپربه خدا بعدبی بی بزن ان شالله ک مثبته اگه نشدچندوقت دیگه تکرارکن قیمت بی بی هم ۶تومنه

دعاکنیدمادربشم. یه صلوات بفرست🙏🙏
نه

ان شاالله اینماه باردارمیشی منم ۳سال منتظرم خردادآمپول ودارومصرف کردم نشداینماه هم استفاده کردم تا ببینم خداچی میخواد،ان شاالله جفتمون باردارمیشیم خبرمادرشدن وتوتاپیک اعلام کنیم،عیبی نداره خلاصه ماهم بنده خداییم ی نگاهی هم بایدبهمون بشه خداولمون نکنه ان شاالله مادربشیم دلمون شادبشه

ان شاالله اینماه باردارمیشی منم ۳سال منتظرم خردادآمپول ودارومصرف کردم نشداینماه هم استفاده کردم تا ب ...

من دیگه بیخیال شدم الان چندین ماه که دکترم نرفتم دارو هم نخوردم فقط دیگه جلوگیری ندارم هر چی شد شد خسته ام خسته

من دیگه بیخیال شدم الان چندین ماه که دکترم نرفتم دارو هم نخوردم فقط دیگه جلوگیری ندارم هر چی شد شد خ ...

تنبلی تخمدان یامشکل دیگه ای نداری؟شوهرت آزمایش اسپرم واینا داده؟آره بتونی بیخیال باشی خیلی خوبه اکثرکسایی رودیدم ک هروقت بیخیال بودن باردارشدن اما من نمیتونم خیلی استرسیم ان شاالله اینماه نتیجه بگیری گلم

تنبلی دارم مرسی عزیزم همچنین

منم تنبلی داشتم پیج دکترفلوراتاجیکی تواینستا سرچ کنی میادفقط بالایووپستی ک میزاشت بااصلاح سبک زندگی تونستم تنبلیم وخوب کنم من فقط شیرینی جات وحذف کردم تایم غداخوردن واینجورچیزارو انجام دادم خوب شدم تو۳ماه توهم مثل خواهرمی دوسدارم خوب بشی حتما اینکاروکن