2777
2789

خدای خوبم...

تو بر هر چیزی توانایی، فقط کافیه اراده کنی...

مگه دریا رو برای موسی نشکافتی؟ مگه مرده رو به واسطه عیسی زنده نکردی؟ تو بودی که یونس رو از شکم ماهی نجات دادی، کی جز تو میتونست آتش رو بر ابراهیم گلستان کنه؟ تو بودی که از زیر پای اسماعیل چشمه جوشاندی، نجات ایوب از اون همه محنت و درد کار تو بود، وصال یوسف و یعقوب کار تو بود، شق‌القمر محمد ص به اذن تو بود...

پس چیزی که من میخوام ازت و با بلاهت خودم تصور میکنم معجزه‌ست، برای تو معجزه نیست، تو معجزه‌های بزرگتر نشون دادی...

فقط کافیه بخوای...

خدای کافی من...  

دعام کن و لایکم کن برات صلوات بفرستم و استغفار کنم تا ان‌شاءالله هیچ اندوهی دلت رو نلرزونه...

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

زیبا بود

منم حال و روز خوب نیست از چی بنالم 

زندگی گندم پول نداریم فقیری از اون طرفم دلم رو بستم ب ی نفر ک اصلا نمیدونم منو دوس داره یا ن اصلا میدونه من عاشقشم؟

.وو. ...

هر چی بگم بازم کمه خدایا اینم شد زندگی 

کاش منم از زندگی سهمی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیبا بود منم حال و روز خوب نیست از چی بنالم  زندگی گندم پول نداریم فقیری از اون طرفم دلم رو ب ...

ناامید نشو فقط

ولا تیاسوا من روح الله انّه لا ییاس من روح الله الّا القوم الکافرون
و از رحمت خدا مأیوس نشوید؛ که تنها گروه کافران، از رحمت خدا مأیوس می‌شوند.
سوره مبارکه یوسف آیه ۷۸

زیبا بود منم حال و روز خوب نیست از چی بنالم  زندگی گندم پول نداریم فقیری از اون طرفم دلم رو ب ...

عزیزم وقتی چند وقتیه تو سختی هستی مطمئن باش ی خبرای خوبی تو راهه برات الهی ک بهترین زندگی رو داشته باشی و همش شکر خدا کنی

من امروز معنی سوره مریم رو خوندم اشکم در اومد واسه زکریا و حضرت یحیی اونم معجزه زکریا بود تو پیریش خ ...

یادم رفت اضافه کنم اون مورد رو...

خدامون خدای کارای باعظمته، خواسته‌های ما در مقابل عظمت و قدرتش هیچه به خودش قسم...

دعات میکنم حتما

ناامید نشو فقط ولا تیاسوا من روح الله انّه لا ییاس من روح الله الّا القوم الکافرون و از رحمت خدا مأ ...

برات صلوات فرستادم عزیزم 

ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده

من که اینقدر خواستم و نشد دیگه بیخیال شدم انگار دیگه هیچی نمیخوام 😔 خسته ام

برات صلوات فرستادم عزیزم  ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده من که اینقدر خواس ...

خدا کمکت کنه، فقط امیدت رو حفظ کن، من خودم هم هر لحظه یه حال دارم، گاهی انقدر ناامید میشم که فقط مرگ رو چاره میدونم، و گاهی هم یقین پیدا میکنم که خدا میبیندم و رهام نمیکنه به این حال...

برات دعا میکنم.