2777
2789
عنوان

زردی طولانی شده نوزاد

256 بازدید | 17 پست

سلام دوستان نوزاد ۵۰روزه ام زردیش هنوز از بین نرفته همه آزمایش های لازم گرفتن ازش همه چی خداروشکر اکی بود دکتر گفت خودش می‌ره اما هنوز مونده کسی تجربه مشابه داره؟🥺

من ریخته ام در رگ تو شیره جان،هی چرخ بزن در منو دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دو قلب دارد ضربان😍

خواهر من تا یک ماهش بود زردی داشت 

بقل گوشش رو حجامت کردن البته خود دکتر گفت و انجام داد سه روزه خوب خوب خوب خوب شد اصلا هم گریه نکرد اصلا 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دستگاه فتو تراپی گزاشتین؟

الان دیگه مثل قبل جواب نمیده

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
یکی از فامیلامون هپین جوری بود بردنش حجامت کردن از پشت گوشش درست شد 

اره عالیه

تو دستگاه فتو تراپی گزاشتین؟

نه عزیزم زردیش ۹بود از اول گفتن خفیفه لازم نیست

من ریخته ام در رگ تو شیره جان،هی چرخ بزن در منو دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دو قلب دارد ضربان😍
دختر من دوماه کامل زردی داشت ینی 60 روز ک گذشت دیگ یهو زردیش رفت نگران نباش چیزیش نیست الکی غصه نخ ...

برای شما هم گفتن زردی شیر مادره؟اخه دکترش گفت این مدل زردی زردی ناشی از شیر مادره گفت قدیم چند روز شیر مادرو قطع میکردن اما الان لازم نیست موندم چیکار کنم🥺😭

تو یه تاپیک زدی سال 98 ک اونم راجب زردی نوزاد بوده تو که تجربه داری پس واسه چی نگرانی چ جالب شیر ب ...

اره گلم بچه اولم دوسال و سه ماهه اون زردیش خب فرق میکرد داستانش

برای شما هم گفتن زردی شیر مادره؟اخه دکترش گفت این مدل زردی زردی ناشی از شیر مادره گفت قدیم چند روز ش ...

نه بابا چ ربطی ب شیرمادر داره

این زردی بخاطر کبد بچست

توی شکمت کبدش کاراییش چیز دیگ بوده

حالا ک اومده بیرون داره سعی میکنه کاراشو انجام بده ب اصطلاح زردی از بدن بچه میزنه بیرون ک همشون دارن و خوب میشن

شیرمادر رو قطع نکن

دوست من بچش شیرخشکی بود بازم دوماه زردی داشت

ممکنه از تداخل گروه خونی تو و بچه باشی ینی مثبت منفی باشید

یکی از فامیلامون هپین جوری بود بردنش حجامت کردن از پشت گوشش درست شد 

خطرناک نیست

نه بابا چ ربطی ب شیرمادر داره این زردی بخاطر کبد بچست توی شکمت کبدش کاراییش چیز دیگ بوده حالا ک ا ...

گروه خونمون یکیه 

دکتر میگه تو شیر یه ماده هست کبد نمیتونه هضم کنه بیلی روبین می‌ره بالا چه می‌دونم والا این زردی هم برای ما داستان شده