2777
2789
عنوان

آقابچه هام نبودن خونه شوهرم منوبردبیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 44 پست
ما که تا حالا بچه نداشتیم تنهابودیم الانم نوزاده چیزی نمیفهمه روزا بیشتر خوابه ی جا میریم اذیت نشدیم ...

وای نه الان کوچیکه

تا ۷ یا ۸ سالگی هم گناه داره طفلک

رسید به ۱۱ سالگی خودش میخواد با گروه دوستاش باشه بیشتر

البته اگه خواهر برادر نیاورده باشه.

یه سفر نصفه روزه هم‌گاهی آدم رو سر حال میاره

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
از بچگی میزاشتمش خونه میرفتم سوپری خرید میکردم براش یه خوراکی چیزی میوردم ذوق میکرد دیگه بعدش خودش م ...

وای خیلی خوبه من دوتا دارم خیلی شیطونن نمیتونم تنهاشون بزارم پیش مامانمم میزارم اذیتش میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه الان کوچیکه تا ۷ یا ۸ سالگی هم گناه داره طفلک رسید به ۱۱ سالگی خودش میخواد با گروه دوستا ...

شوهرم خیلی اصرار داره ی ماه عسل دونفره بریم بچه رو بزاریم ۳روز پیش مامان من ۳روزم پیش مادرخودش .ولی من دلم نمیاد فکر کنم بزرگترم بشه دیگه وابستگیم بیشترم بشه دیگه اصلا دلم نیاد جایی برم

شوهرم خیلی اصرار داره ی ماه عسل دونفره بریم بچه رو بزاریم ۳روز پیش مامان من ۳روزم پیش مادرخودش .ولی ...

خیلی طولانیه این زمان

با همسرت همراهی کن

ولی نه تا این مدت طولانی.

یه صبح تا شب

دو سه هفته بعد باز یه صبح تا شب

برید با هم یه شهر اطراف شهرتون

و برگردید

لابلای صحبت هات اشاره کن که ما یه مسئولیت جدید قبول کردیم

باید رفرش بشیم باز برگردیم تا دو سه هفته دیگه.

شاید نیاز داره همسرت.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
نمیدونم حس میکنم پسرمونو دوس نداره کلا بچه دوس نداشت خیلی راضی نبود به بچه دارشدن

چند سالشه همسرت؟

چند تا خواهر برادر داره؟

۲۷.دوتا برادر دوتا خواهر

شاید حس میکنه باید خلوت باشه دورش.

حالا البته زوده

اون باید لذت بابا شنیدن رو بچشه

بنظرم گاهی از روزها

وقتت رو کلا براش خالی کن

شاید حس میکنه باید خلوت باشه دورش. حالا البته زوده اون باید لذت بابا شنیدن رو بچشه بنظرم ...

والا همش خالی میکنم هرجورشده چندساعتم واسه اونه ولی مثل اینکه به بچه حسادت میکنه توقع داره تمام وقت دراختیارش باشم

۲۷.دوتا برادر دوتا خواهر

لابلای حرفات هی خدا رو شکر کن برای داشتن اون و پسرت

بهش بگو از اینکه یه خانواده ایم لدت می برم

اینکه پسرمون زیر سایه شماست کیف میکنم.

دوست دارم مثلا فرض‌کن لارج بودنش به شما بره

نماز خوندنش به شما بره

اصلا کپی شما بشه.

بچه باید بوی باباش رو بده.

چه خوبه که پناه من و پسرم

شمایی.

بذار این‌حرفات بهش بفهمونه که مسئولیت بزرگی داره.

اینا رو با ادبیات های مختلف تکرار کن روزانه

بلند بلند

مثلا داری شکرگزاری میکنی

بگو خدایا شکرت همسایه هامون فلان

مامان بابامون فلان

از همه مهمتر... و شروع کن راجع به همسرت و خوبیاش و اینکه الان بابای بچه ات هم هست صحبت کن

لابلای حرفات هی خدا رو شکر کن برای داشتن اون و پسرت بهش بگو از اینکه یه خانواده ایم لدت می برم ...

من که شوهرمو همیشه روی چشام گذاشتم واسه همینه حسادت میکنه.ولی حرفتون درسته باید بیشتر ازش تعریف کنم بهش اطمینان بدم پسرم جای اونو نگرفته.ممنون

خب سخته با بچه بیرون رفتن قبول کن😂 ماهم اصلا با بچه ها نمیتونیم بریم خرید و ... یا مامانم میاد میم ...

عزیزم میشه درخواست دوستیموقبول کنی میخوام عضوگروه قرمز بشم ممنون

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

عزیزم میشه درخواست دوستیموقبول کنی میخوام عضوگروه قرمز بشم ممنون

عزیزم لینک تاپیک توی امضامه .بیا تاپیک مانکن های زیبا.دوصفحه اولو بخون سوالی داشتی اونجا ازم بپرس

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عزیزم لینک تاپیک توی امضامه .بیا تاپیک مانکن های زیبا.دوصفحه اولو بخون سوالی داشتی اونجا ازم بپرس

ممنون گلم

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.