2777
2789
عنوان

آقابچه هام نبودن خونه شوهرم منوبردبیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 44 پست

ما بیرون دو نفره هم میریم

ولی همسرم میگن کاش بچه ها هم‌بودن کیف میکردیم.

بریم هم یه چیزی براشون میخریم. حتی یه بستنی !

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بچه بیرون رفتن عذاب الهیه  

واقعا از بهونه های وقت و بی وقتشون تا خستکی و دستشویی یهویی و نق و نوقشون

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

شاید شلوغ بازی درمیارن اعصابش خورد میشه 

خب هر چند وقت یه بار هنین کارو کنین ، بچه ها رو بسپار به مامانت دوتایی برین بیرون . با اینکه دختر من آرومه ولی باز بعضی وقتا زن و شوهری میریم بیرون . اینو مشاور بهم گف که با به دنیا اومدن بچه گردش های دوتایی یا کارای دوتایی رو قطع نکنین . خیلی واسه رابطه زن و شوهر این بیرون رفتن های دو تایی یا تنها موندن های دوتایی مهمه . 

╰•★★اَلا بِذِکرِ الله تَطمَئِنُ القُلوب★★•╯
دیشب ماهم خواستیم بریم بیرون پسرم گفت نمیام میخوام کارتون ببینم ماهم زودی فرار کردیم😂 گاهی بدون بچه ...

چیکار میکنید بچهاتون میمونن خونه  مال من اصلا نمیمونن هر کار میکنم  هرجا برم باید بیان  ب

ما یه فامیل داریم هن‌وز بچه هاشو ندیدیم از عروسی و عزا و تولد تا مسافرتو تنهایی میرن حتی ترکیه و دوبی هم تنهایی رفتن سه تا بچه هم داره مستقل مستقل اما من همیشه میگم گاهی بچه ها هم باید بیارن گناه دارن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من بچه ام کوچیکه هنوز ولی به نظرم بیرون بدون بچه ها اصلا خوش نگذره

چرا من بچه هام بزرگن

دو نفره گاهی بیرون میریم 

خیلی از صحبت ها

برنامه ریزی ها

هماهنگی ها

نیاز دارن که فارغ از بچه ها انجام بشن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چیکار میکنید بچهاتون میمونن خونه  مال من اصلا نمیمونن هر کار میکنم  هرجا برم باید بیان &nb ...

از بچگی میزاشتمش خونه میرفتم سوپری خرید میکردم براش یه خوراکی چیزی میوردم ذوق میکرد دیگه بعدش خودش میگفت نمیام ک برام خوراکی بخری الانم کارتونشو میبینه یه موبایلم کنارش میزارم ک اگه کار داشت زنگ بزنه بهمون

وای من دخترم خوابه با شوهرم میرم اتاق خواب دلم براش تنگ میشه عذاب وجدان میگیرم نمیدونم داغون میشم همش میگم برم زودتر پیشش حالا که پسرم تو راهه دیکه اصلا نمیدونم چکار کنم اصلا شوهرم بنده خدا منو تنها نبینه احتمالا

چرا من بچه هام بزرگن دو نفره گاهی بیرون میریم  خیلی از صحبت ها برنامه ریزی ها هماهنگی ها ...

ما که تا حالا بچه نداشتیم تنهابودیم الانم نوزاده چیزی نمیفهمه روزا بیشتر خوابه ی جا میریم اذیت نشدیم فعلا حالا بزرگتر بشه ببینم چی میشه.همسرم که همش میگه بزاریمش پیش مامانا بریم میافرت ولی من دلم نمیاد