2777
2789

اینماجراا برا فک کنم ۷ماه پیشه . دسشوییخونه ما تو تراس هس بعد به اتاق اونجاس که یه پنجره داره کناره در دسشویی😂من رفتم تو اتاقه داداشم دسشویی بود شب هم بود بعد عادت داره بعضی موقعه هاتو دسشویی گوشی با خودش می‌بره🤢😂عاقا این پاشو از در گذاشت بیرون من دستمو تا بازو از پنجره کردم بیرون ینی قشنگ کلیه شو حس کردم😅زهرش ترکیده بود آخه چشامم سبزه از لایه پنجره نگا میکردم دیده بود میگف فک کردم جنه دستشو آورد جلوم تادوماه اول دور و ورشو نگاه میکرد بعد از دسشویی بیرون میومد😂😂😂😂😂

خرج ڪن عشق ڪن، پولت بر میگرده اما عمرت نہ! :)
من بچه بودم مادرم منو ازدزد ترسوند الان با این سن ۴۳ سال باید چراغ روشن باشه خوابم ببره .

واییی خیلی کاره بدیه آخه ینی چی بچه رو میترسونن مامان منم همیشه میگف میگم ممد قلی بیاد ببرتت ینی من از ترس تا دوروز از کنار مامانم جم نمیخوردم😐💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه تکونی عید بود بارون شروع شد رفتم ملافه هاروجمع کنم مامانم فرش هم شسته بود بعد خونه کناریمون سالها خالی بود وفرش رواون دیوار پهن بود گفتم بزارپلاستیک بکشم روفرش خیس نشه یهویی یکی اززیرفرش پرید بیرون باجیغ منم غش کردم هیچی دیگه داداشم یه کتک حسابی نوش جان کرد تا چند سال باکوچکترین ترسی غش میکردم

[QUOTE=228991090]خونه تکونی عید بود بارون شروع شد رفتم ملافه هاروجمع کنم مامانم فرش هم شسته بود بعد خونه کناریمون سال ...[/QU😂😂😂😂اخییییی. واقن چرا داداش انقد شوخی خرکی میکنن