2777
2789

شوهرم آمیکرون داره شنیدم لبنیات خوب نیست اگه به جای شیر زردچوبه بریزم تو آب جوش خوبه؟

آبلیمو عسل و آب گرم قاطی کن بخورید عالیه ما با همین امیکرونمون خوب شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عالی خوشمزه هم هست 

منم یه بنده خدایی بهم گفت 

هنوز هم کامل خوب نشدم اما بهترم 

سرفه هارو خیلی کم می کنه ریه رو می شوره 

من رفتم نت خوندم یه معجون هندی قدمت هزارسال داره

😑😐 یه چیز. بهتر نبود 

ویتامین بهش بده

دمنوش

میوه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

عالی من خودم خوردم . سرفه هامو خوب بند آورد 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
یا شیر یا آب؟

آب جوش با یه قاشق چای خوری زردچوبه ‌ حل می کنی و هم بزن ته نشین نشه بخور . نه داغ باشه نه سرد ، داغ ولرم بخور 

تند تند درست کن بخور تا خوب شی 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

پدرشوهرم آب هویج و زرد چوبه میدادن الزایمرش بیشتر نشه یکسال نسد۷۰میلیون کرد تو جیب.رفت بیرون گم کرد بعد اونم ادامه دادن یادش بیاد خدارحمتش کنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم