2777
2789

میگن شات رو اوکی کن تایید بشه 

تایید میشه میگن بیا اینا شات گذاشتن 

یکی میگه تاپیکو بترکون 

یکی میگه قفل کن 

یکی میگه کاربری های فلانی رو چک کن 

منه بدبختم تا میام بخونم تاپیک میره رو هوا 😭😂😂 

میمونم بین خنده و گریه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

🤣🤣🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نی‌نی یارو تگ‌کن شاتارم بزار

الان تاگیک زدم گذاشتم ببینم تایید میکنه بدبختی شاتاشو گوشیمو عوض کردم یه سریا حذف شدن حیف وگرنه میذاشتم ببینم دیگه رو داره حرف بزنه گرچه این اصلا شخصیت و عار نداره حالیش باشه

حالا من زیاد با این مشکل ندارم طفلی عکس غذا میزاش...اون‌یکی ک ادعا داشت باهوش عالمو آدمه و راه و بی ...

ببین عزیزم کسی کاری با تاپیک ها یا دروغهای مادرزن نداره مشکل ما فحاشی ها و مزاحمت های این کاربره یبار به پستت بخوره میفهمی ما چی میگیم کافیه فقط یبار ازش تعریف تمجید نکنی دیگه تا عمر داره با کاربری های فیکش میاد بهت فحاشی میکنه اونم فوحش کمر به پایین خیلی ناجور