2777
2789

برام سواله چطور یه نفر میتونه که حیوانات پاک و بی گناه  رو اذیت کنه 

بگید شاید یکی که اینکارو میکنه ببینه عبرت بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیدم 

من فکر میکنم کارما چیز بیخودیه 

اونایی هم که عذاب کشیدن شانسی بوده 

وگرنه اگه کارمایی بود این‌همه ظالم سالم نبود

سوفی: بیا فرار کنیم ! باهاشون نجنگ؛ هاول                               هاول: من قبلاً به اندازه کافی فرار کردم ، سوفی حالا چیزی دارم که باید ازش حفاظت کنم.... اون چیز تویی!!❣️.                                  

یه نفر بود از کفتر زیاد برای فسنجون استفاده می کرد تصادف کرد فوت کرد

یکی دیگه رحم نداشت به حیوونا بزرگ شد 10 سال سر اتفاق تصادفی رفت زندان

یکی تو بچگی یه گربرو انداخت تو چاه 6 ماه دیوونه شد

همشو دیدم که گفتم

بی معرفتی ادما به هم فرصت تنهایی میده و تنهایی جرات پروازت.میشه از تنهایی یه پرنده شدو پرواز کرد                                                                 goftino.com/c/3qlZjF

شوهر عمه ی من خیلی شکار میرفت، یه باغ بزرگم تو لواسان داشت و اونحا گربه تو باغ میومد با تفنگ میزد، چتد سال پیش پسرش یعنی پسر عمه ام ، تو یه تصادف خطرناک یه پاش رو از دست داد، نور چشم همه بود، شر و شیطون، کمر شوهر عمه ام انگار شکست، همه اش خودش میگفت اون حیوونا نفرینم کردن😔😔😔

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اره تو روستا ما دو جور بود

شکارچیه از شکار اومد بچه اش افتاده بود تو تنور. سوخت دیگه شکار نرفت

یجور دیگش هم بود طرف دید آهو بچه داره دلش سوخت آهو رو نزد،  اومده بهش گفتن شانس آوردی بچه هات(کوچیک. بودن) رفته بودن بیرون بازی کنن گرگ ها خواستن اینا رو بگیرن انگار دونفر نذاشتن و مواظب بچه ها بودن که بعدا هم معلوم نشده چی بود انگار فرشته بودن.. 

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
یه ویدیو دیدم واقعا دلم میخواد گریه کنم چطور میتونن کثافتا

نگاه نکن 

من یه ویدیو دیدم تو رستوران مار رو همونجا پوستش میکند مینداخت تو روغن داغ😭

بیچاره فقط میپیچید موقع سرو هم حتی زنده بود😭😔

چطوری اینقدر اشغالن که یه موجود رو اینجوری زجر کش کنن