2777
2789
عنوان

استرس دارم ... خیلی صبرم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 127 پست
بگو مهربدجان
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورشید تاثیرش خوبه؟
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
منم زندگیم خوبه شوهرمم خوبه مشکل از درون خودمه با خانواده شوهرم هم خوبم اونا دوسم دارن وشوهرم اصلا وابسته نیست برعکس من دم آرامش درونی ندارم
وای مهربدجان جان بخدا قسم وقتهایی که فکرای الکی وغم های گذشته داغونم میکنه فقط این جمله ارومم میکنه بخدا آیه ی قرآنی رو میدونی کدوم سورست؟
مامان مهربدجان من خودمو بخاطر یه اشتباه یه تصمیم اشتباه که چرا تو عقدم رفتم یه آرایشگاه که کارش خوب نبوده وآرایشم بد شده وگذاشتم شاگردش که زن داداشم بود وباخانوادمون قهره آرایشم کنه همش سرزنش میکنم الان پنج ماهه خودمو دق دادم از غصه همش میگم چرا رفتم این آرایشگاه وقتی زن داداشم خواست آرایشم کنه چرا اعتراض نکردم که خوذ صاحب آرایشگاه آرایشم کنه واسه همین از زندگیم لذت نمیبرم وهمش غصه میخورم این آیه میتونه مصداق این باشه که خواست خدا بوده ومن دیگه غصه نخورم