2777
2789
عنوان

بنظرتون خاستگارم مشکل روانی نداره

148 بازدید | 15 پست

دیوونم کرده 

صبح زنگ زده یک ساعت بعد دوباره دو ساعت بعدش زنگ زده که ناهار خوردیم بعد یک ساعت بعدش زنگ زده که خوابیدی و دوباره یک ساعت بعدش زنگ زده بیدار شدی. 

اینم بگم کلا سه بار رفتم بیرون باهاش 

یعنی می‌خوام بدونید از شناخت و علاقه نیست 

بعد ازین همه یک بار مامانم خواب بود نشد جواب بدمدخیلی عصبی و ناراحت  گفت جواب اس مس منو ندادید و زنگمم جواب ندادید اینو در صورتی گفت که دیلیور شده بود پیامم بهش حتی تو گوشیم نشون دادم بهش 

کنترلگر و عصبی و شکاکه بنظرم 

الان کات کنم یا بذارم بره جلو ....

ده بار بهش گفتم من تو رو سه چهار بار گوشی میگیرم دستم ۲۴ ای پیشم نیست 

بعد اون گفت من خیلی عصبی میشم کسی جوابمو نده 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

کاات

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

س.یکشو بزن آدم سمیه من تجربه این آدمارو داشتم تهشم خودش خیانت میکنه

ازون موقع که دارم باهاش حرف میزنم میگم نکنه الان ناراحت بشع نکنه گوشیم زنگ بخوره نبینم ... تمام هیکلم شد استرس 

ردش کن بره

اینم بگم ۴ تا مغازه و ۶ تا خونه و سه تا ماشین و ۲ تا هایپرمارکت داره اهل نماز و روزه و خانواده خوب 

فقط این قضیه اش روانیم کرد

ازون موقع که دارم باهاش حرف میزنم میگم نکنه الان ناراحت بشع نکنه گوشیم زنگ بخوره نبینم ... تمام هیکل ...

وای دقیقا رابطم با اکسم:

بخدا سمیه آخرم دلبستش میشی اونم میذاره میره

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

وای دقیقا رابطم با اکسم:بخدا سمیه آخرم دلبستش میشی اونم میذاره میره

یکم گول شرایطش رو خوردم اولش ولی الان سه روز نشده تپش قلب گرفتم موقع خواب 

یکم گول شرایطش رو خوردم اولش ولی الان سه روز نشده تپش قلب گرفتم موقع خواب

دقیقا منم گول شرایط اونو خورده بودم🙂 الانم ۱ سال و ۲ ماهه دارم فراموشش میکنم اما نمیشههههه

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

اینم بگم ۴ تا مغازه و ۶ تا خونه و سه تا ماشین و ۲ تا هایپرمارکت داره اهل نماز و روزه و خانواده خوب ف ...

بنظرت اگه یک درصد مشکل اعصاب و روان داسته باشه و فردا روز علاوه بر دیوانه کردن خودت باعث انتقال ژن به بچت بشه چی

در ضمن اون انقدر پولدار که دختر براش زیاده بنظرت چرا دست رو تو گذاشته شاید هر کسب نتونه تحمل کنه

فعلا برو بیا شاید واقعا نرمال باشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دقیقا منم گول شرایط اونو خورده بودم🙂 الانم ۱ سال و ۲ ماهه دارم فراموشش میکنم اما نمیشههههه

خیلی سخته ولی کار خوبی کردی کات کردی 

من دو تا کات داشتم قبلا خیلی قلبم شکسته ولی راضیم از تصمیمم ایشالله خدا ازین به بعد برات قشنگ بچینه 

بنظرت اگه یک درصد مشکل اعصاب و روان داسته باشه و فردا روز علاوه بر دیوانه کردن خودت باعث انتقال ژن ب ...

دقیقا حس میکنم چون اینو تو من دیده که می‌تونه زور بگه انتخاب کرده 

چون من خیلی تو خانواده تو سری خور بارم اوردن