2777
2789

بچه های شما هم بهانه میگیرن؟  دختر من یکسال و ۱۰ ماهشه تو خونه خوبع ولی وقتی مهمونی جایی که شلوغ باشه انقد اذیتم میکنه 

بعد شوهرمم میگه به فکر دومی باشیم من نمیدونم خوبه الان بچه دوم اقدام کنم یا نه چون میگن دوتا باهم بزرگ میشن سختی شون یکیه شما هایی که تجربه دارین راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱۸ ماهشه دقیقا برعکسه بیرون خونه صداش در نمیاد ولی تو خونه حوصله اش سر میره والا تو دوستام سه تا شون بجه هاشون شیر به شیرن انگار بهترن با هم بازی میکنن آروم ترن البته خودم تجربه ندارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بله بچه منم همینه اما راجب بچه دوم اگه دوست دارین بزار حداقل سه سالو نیم یا چهار بشه ولی به مدرسه نزار برسه این تفکر هم بچه دوم رو برای تنهایی اولی بیاری غلته اسباب بازی که نیست اول به توان و شرایط خودت نگاه کن بعد اقدام کن بهترین سن ۳ تا ۵ سالگی بچه اوله 

دختر من یک سال و ۸ ماهشه....دومی 😐😐شوهر من چند روز پیش گفت دومی یه کاری کردم بیا و ببین ...الان تو زمانی هست که بچت کلی توجه میخواد ...حامله بشی والای نگو باز از اول بزار نفس بکشی دوتا همزمان اندازه چهارتا پیر میشی مگه چند سالته اینقد هولی؟؟ بلع بچه منم بهانه میگیره تو خونه همش غر میزنه بهم تو جمع هم دوست داره بره جای ساکت بدتر میکنه

بچه هایی که تو خونه ی خیلی آرومی بزرگ شدن و آرامش دارن تو محیط شلوغ کلافه میشن درست مثل آدم بزرگا ولی وقتی که میاریش خونه به ارامش خونه ی خودتون که میرسه باز آروم میشه بهتره بچه ات بزرگتر بشه الام زوده چون بچه ی دومو میاری ناخودآگاه توجه ات به بچه ی اول کمتر میشه پس زمانی بچه ی دومو بیار که بچه ی اول به اون رشد عقلی رسیده باشه که بتونه تو خونه خودشو سرگرم یه جیزایی کنه تا شما هم به بچه ی دوم رسیدگی کنی 

بله بچه منم همینه اما راجب بچه دوم اگه دوست دارین بزار حداقل سه سالو نیم یا چهار بشه ولی به مدرسه نز ...

اره منم نظرم همون ۳ ساله ولی شوهرم میگه ببین فلانی شیر به شیر آورد بهتره با هم بزرگ شدن و فلان در کل پسر دوستن  میخواد دومی پسر باشه