2789
عنوان

شته حبوبات

61 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها،ما چن وقت بود گوشه کنار خونه یه چیز کوچولو مثل کفشدوزک میدیدم که پر میزد بعد هعی دیدم هس فک میکردم از بیرون اومده،بعدا متوجه شدیم نخود که تو کابینت بوده یکم بود البته انگار کهنه بوده توش پر از همونا بود فهمیدم شته هس اون نخود هارو کلا ریختیم دور ولی این شته ها تو خونه هس نه خیلی زیاد ولی هس پر هم میزنه میترسم تولید مثل کنن بیشتر بشن،چیکار کنیم توروخدا هر کی راهکار واقعی میدونه بگه دارم دیوونه میشم چون فوبیای حشرات دارم از استرس دارم میمیرم

اول کابینت ها رو خالی کن و ههم جاشو تمیز کن،با آب و جدش شیرین تمیز کتی بهتره،من خودم مخالف سمپاشی هستم‌چون بالاخره یک ماده شیمیاییه و وظیفه ش کشتن سلولهای زنده س،منظدرم اینه عوارض داره بخصوص برا محل نگهداری موااد غذایی,توی کابینت سیر و میخک بذار معمولا میرن

اول کابینت ها رو خالی کن و ههم جاشو تمیز کن،با آب و جدش شیرین تمیز کتی بهتره،من خودم مخالف سمپاشی هس ...

متن یه بار نخودام که تو این ظرف شیشه ای کابینتی ها ریخته بودم پر جونور شده بود انگار از دل نخودا در اومده بودن بعد مامانم گفت بریز تو بطری نوشابه درشم محکم ببند هوا که بهشون نرسه جونور نمیزنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متن یه بار نخودام که تو این ظرف شیشه ای کابینتی ها ریخته بودم پر جونور شده بود انگار از دل نخودا در ...

اره اینم میشه،مامان من اول همه رو میشوره وخشک میکنه بعد میریزه توبطری و میذاره تو فریزر،اونم هیچیش نمیشه